Van helemaal dicht

naar geheel open

Vakmanschap is meesterschap


...vooral bij het plaatsen van een vouwwand


Dreumel plaatst vrijwel dagelijks vouwwanden, en is daar zeer bedreven in. Soms leent de locatie zich heel goed voor een reportage. Dan kunnen we u, natuurlijk met volledige insetmming van de opdrachtgever, een verslag tonen van hoe de eigen specialisten van Dreumel te werk gaan. In de Vouwwand special van onze online magazines vindt u een nog iets uitgebreidere reportage.

De specialisten van Dreumel aan het werk


Soms leent de locatie zich heel goed voor een reportage. Dan kunnen we u, natuurlijk met volledige instemming van de opdrachtgever, een verslag tonen van hoe de eigen specialisten van Dreumel te werk gaan. In de Vouwwand special van onze online magazines vindt u een nog iets uitgebreidere reportage.
Van de oude situatie naar de nieuwe, met een spectaculair eindresultaat.

De werkwijze van Dreumel kent drie belangrijke fasen:


De voorbereidingen

Aan het plaatsen van een vouwwand gaan veel voorbereidingen vooraf gaan. Alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis.
Elk project is natuurlijk anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom dan ook eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom, of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.

De werkzaamheden

Na levering van alle kozijnen en het glas wordt aangevangen met de werkzaamheden, natuurlijk in nauw overleg met u. De werkmethode van Dreumel zorgt ervoor dat uw huis altijd 's avonds 'dicht' is. Dat wil zeggen, er wordt per dag nooit meer verwijderd dan er ook op diezelfde dag weer kan worden geplaatst. Vrijwel meteen na plaatsing wordt de binnenafwerking gedaan, zodat een kamer die 'klaar' is, ook daadwerkelijk klaar is, en er naderhand niet nogmaals werkzaamheden in die kamer hoeven te worden uitgevoerd.

Er valt veel meer te vertellen over de werkzaamheden dan waar we hier ruimte voor hebben, en bovendien is geen enkel project hetzelfde. Aarzel dan ook niet als u meer wilt weten of vragen heeft. Neem kontakt op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom of voor een afspraak bij u thuis.

Het eindresultaat

Goed, dat was het, het werk zit erop. Bedankt en tot ziens... Niet bij Dreumel, want nadat alles klaar is, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u worden alle geplaatste kozijnen nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt dan wordt het op deze lijst aangegeven, en zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u accoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Zoek de mooiste vouwwanden uit in ons fotoarchief

Foto's van vouwwanden

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Vouwwanden Special editie
van onze online magazines.