Plan uw afspraak

VOORDEUREN
NAAR ÚW SMAAK

Bepalend voor het uiterlijk van uw woning

Hoe ziet uw favoriete voordeur eruit?
Daar mag u best even over nadenken. Want een voordeur is veel meer dan zomaar een deur. Als het om het uiterlijk van een woning gaat, is de voordeur vaak de blikvanger. Omdat iedereen (en u dus ook) een eigen smaak en voorkeur heeft, bieden wij niet alleen een uitgebreid assortiment voordeuren. Bij Dreumel kunt u ook nog eens uw nieuwe voordeur zelf samenstellen en er persoonlijke elementen aan toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld de vulling van de voordeur naar uw eigen smaak combineren. Daarbij kunt u kiezen uit diverse soorten kwaliteitsrijke panelen, glas en stijlen.

Beglazing en extra licht
Kiest u voor standaard isolatieglas, gelaagd veiligheidsglas of speciaal figuurglas? Wat het ook wordt, het kan allemaal. Of heeft u toch liever glas-in-loodramen die u graag in uw voordeur wilt verwerken? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Dreumel kan uw eigen of een bestaand ontwerp verwerken in isolatieglas, met uw eigen unieke voordeur als fraai resultaat van onze samenwerking. Wilt u misschien meer daglicht rond uw voordeur en is de ruimte daarvoor naast en/of boven de deur beschikbaar? Dan plaatsen wij met alle plezier een zij- of bovenlicht erbij.

“Het blijft een genot om naar te kijken!”

De heer en mevrouw van Leeuwen uit Den Haag waren blij verrast met de mogelijkheden om hun eigen voordeur samen te stellen. “Je staat er normaal niet zo bij stil, maar als je er een tijdje op let, zie je tientallen verschillende voordeuren in een wijk. Mensen willen nu eenmaal een deur die bij hen past en dat wilden wij ook. We zijn eerst in de showroom gaan kijken. Daarna zijn we samen met een verkoopadviseur van Dreumel aan de slag gegaan en nu zijn we helemaal blij met het resultaat. Onze voordeur is en blijft een genot om naar te kijken. We komen elke dag écht thuis!”

Geen deur zonder kozijn, beslag en dorpel…
Allereerst het kunststof kozijn in uw deur. Levensechte houtlook, hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm, duurzaam, inbraakwerend én keuze uit 125 kleuren met houtnerf of matte folie als afwerking. Zo’n ruime keuze bieden we ook in deurkrukken, siergrepen, deurbellen, brievenbussen en huisnummers. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende sloten, waaronder elektrische sloten met afstandsbediening of vingerscansloten. En denkt u bij een dorpel direct aan steen? Denk dan ook aan onze Hollandse kunststof dorpel; in zwart of antraciet. Duurzaam en beter isolerend dan steen. De keuze is aan u.

Geruststellende garantie 
Zowel de productie als de montage van voordeuren worden bij ons nauwkeurig gecontroleerd. De uitvoering wordt gedaan door absolute vakmensen. Daarom mag Dreumel het VKG Keurmerk voeren. Dat betekent voor u dat u verzekerd bent van topkwaliteit. Op kozijnen en folie krijgt u maar liefst 15 jaar garantie. Voor het glas en de montage geldt een garantietermijn van 10 jaar. Een geruststellend gevoel.

Lees meer over...

Elke woning wordt beter met Dreumel!