Schuifpuien

creëren licht en ruimte

Verbind uw tuin met uw woonkamer

Een schuifpui kent vele voordelen. Zo maakt deze uw woonkamer ruimtelijker en zorgt voor een zee van natuurlijk licht. Met een schuifpui creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Van nieuwbouw tot renovaties, bij Dreumel vindt u de ideale schuifpui voor uw woning.
 

Waarom een schuifpui?
 

Geniet van meer daglicht 

Iedereen wordt gelukkig van licht en warmte van de zon. Een schuifpui zorgt voor een heerlijk lichte ruimte in huis. Dit merkt u zeker in het voor- en najaar. Bovendien ervaart u binnenshuis ook veel beter de ruimte.

Frisse lucht in huis is gezond

Door een frisse wind door uw huis te laten gaan, voelt u zich energieker en voelt uw huis een stuk fijner aan. Dit is ook bevoorderlijk voor onze gezondheid. Zet uw schuifpui open en het kan lekker doorwaaien. Heerlijk op zomeravonden.

Meer ruimte op uw terras

Het grote voordeel van schuifpuien ten opzichte van openslaande deuren is de ruimte die u erbij krijgt. Meestal draaien openslaande deuren naar buiten open, zodat u de eerste meter van uw terras altijd vrij moet houden. Bij schuifpuien is dit verleden tijd, een geopende schuifpui neemt net zo weinig ruimte in als een gesloten.

Meerwaarde woning

Met een schuifpui van elke afmeting maakt u van uw woonkamer en tuin een grote leefomgeving. Een woning met schuifpui oefent een grote aantrekkingskracht uit op kopers. Het extra daglicht en de ruimte voegen makkelijk duizenden euro's toe aan de waarde van uw woning. Meestal is de waardestijging zelfs groter dan de investering zelf...

 

Kunststof, aluminium of hout?

Schuifpuien in verschillende materialen
Dreumel levert schuifpuien in verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. De materiaalkeuze is afhankelijk van uw smaak en de (gewenste) uitstraling van uw woning.

Kunststof schuifpuien

Een populaire keuze. Goedkoper, duurzamer en onderhoudsarmer dan hout. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en met houtnerflook zijn kunststof schuifpuien vrijwel niet meer van hout te onderscheiden. 

De Dreumel hefschuifpui onderscheidt zich door de standaard hoge isolatie en wind- en waterdichtheid, het vier-kamersysteem, de dubbele rubberafdichtingen en door het uitermate lichte schuiven. Hij is zeer stabiel door de dikwandige staalversterkingen en heeft een lage, vlakke aluminium instapdorpel. Het grote gebruiksgemak, mede door het zeer lichte schuiven, zorgt er voor dat bij het verreweg de meeste schuifpuien die Dreumel plaatst, voor een hefschuifpui wordt gekozen.

De Dreumel kiepschuifpui wordt vervaardigd uit profielen van kunststof kozijnen. De kiepstand zorgt voor een extra ventilatiemogelijkheid; de voornaamste reden waarom soms een kiepschuipui wordt gekozen.

Dreumel kunststof schuifpuien zijn verkrijgbaar in vele foliekleuren, standaard voorzien van hoogredements veiligheidsglas en inbraakveilig beslag. In onze uitgebreide showroom laten we u graag de verschillende voorbeelden zien, en leggen we u de specifieke verschillen tussen een hef- en kiepschuifpui uit.

Aluminium schuifpuien

Ook aluminium kan in elke kleur worden geleverd en past altijd goed bij een moderne woning. Qua gewicht de lichtste optie en makkelijker te openen en sluiten. In tegenstelling tot hout en kunststof kun je bij een 3-delige schuifpui van aluminium ook kiezen voor één vast paneel en twee schuivende panelen.

De Dreumel aluminium schuifpui onderscheidt zich door zijn ranke, slanke profilering. De profielen zijn geïsoleerd door een kunststof onderbreking en de wind- en waterdichtheid wordt gegarandeerd door meervoudige borstels en rubberafdichtingen. Edelstaal rollers en inbraakwerend beslag met meerpuntssluiting zorgen ervoor dat de deur licht schuift en eenvoudig bedienbaar is.
Aluminium schuifpuien zijn leverbaar in vele RAL-kleuren en fraaie design structuurlakken, voldoen ruimschoots aan de huidige isolatienormen, en zijn voorzien van inbraakwerend beslag.

In onze onze showroom kunt u voorbeelden van 2-delige, 3-delige én 4-delige aluminium schuifpuien bekijken. En natuurlijk vertellen we u graag alles over de prachtige accessoires en bijzondere toepassingen.

Houten schuifpuien

Door een kunststof schuifpui uit te voeren met een houtnerf folie is deze bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Toch zal de ware liefhebber kiezen voor een echte houten schuifpui.

Dreumel gebruikt voor een houten schuifpui een hardhouten kozijn type Woodline, vervaardigd volgens typisch Nederlandse detaillering. Hierdoor past een houten schuifpui altijd perfect bij de oorspronlijke uitstraling van uw woning. Daarnaast geeft de keuze voor hout uw woning een sfeervol aanzien. Dreumel Woodline schuifpuien worden met de grootste nauwkeurigheid en vakmanschap geproduceerd. Hierdoor voldoet een houten schuifpui van Dreumel aan de hoogste eisen van isolatie en inbraakwering.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om een of meer kunststof, aluminium ogf houten schuifpuien van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van schuifpuien


Daarom kiest u voor een schuifpui van Dreumel: 

• Energiebesparend en duurzaam

Zowel kunststof als aluminium schuifpuien isoleren bijzonder goed isolerend. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is zowel kunststof als aluminium vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam. 

• Ruimtebesparend

Geen openslaande deuren betekent geen ruimteverlies in uw tuin of op uw terras. 

• Soepel

De schuifpuien van Dreumel zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen gaat zelfs een grote schuifpui moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

Zowel kunststof als aluminium schuifpuien geven inbrekers geen schijn van kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de schuifpuien van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Onderhoudsvriendelijk

Schuifpuien van kunststof of aluminium hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing. 

Alles over schuifpuien
in ons online magazine

In de Schuifpuien Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Bekijk de Schuifpuien Special.

Van showroombezoek tot nieuwe schuifpuien

De montage van een schuifpui is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor kunststof, aluminium of houten schuifpuien, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe schuifpuien.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • VKG Keurmerk, KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.