Plan uw afspraak

VERBINDENDE SCHUIFPUIEN

Uitbreiding en renovatie tegelijk

Verbind uw tuin met uw woonkamer
Dat gevoel van ruimte… Wie wil dat nou niet? Met een schuifpui wordt uw woonkamer ruimtelijker door de zee van natuurlijk licht die u binnenhaalt. Tegelijk zorgt een schuifpui voor een vloeiende overgang van binnen naar buiten en andersom. Zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Nieuwbouw of renovatie; bij ons vindt u de ideale schuifpui voor uw woning.

Meer daglicht in huis
Iedereen wordt gelukkig van het licht en de warmte van de zon. Met een schuifpui kunt ook u daarvan genieten. Zeker in het voor- en najaar merkt u meteen het verschil. Bovendien ervaart u de ruimte in uw woning veel beter. Door letterlijk een frisse wind door uw huis te laten gaan, krijgt u meer energie en voelt alles in uw woonomgeving fijner aan. Zet uw schuifpui open en laat het lekker doorwaaien. Heerlijk op een zwoele zomeravond.

”We genieten er elke dag van!”

​De heer en mevrouw Beccar uit Wassenaar hebben samen verschillende keren een bezoek aan onze showroom gebracht. “Dat was niet voor niets. Alle materiaal- en praktijkvoorbeelden én de deskundige adviezen van de verkoopadviseurs hebben ons geweldig geholpen om een doordacht besluit te nemen. Over het resultaat kunnen we verder kort zijn; we vinden dat het werkelijk prachtig is geworden. We genieten er elke dag met het hele gezin van. Het lijkt wel of de woonkeuken en de tuin samen één ruimte zijn geworden. Heerlijk!”

Meer ruimte op uw terras
Het grote voordeel van schuifpuien ten opzichte van openslaande deuren is de ruimte die u erbij krijgt. Meestal draaien openslaande deuren naar buiten open, zodat u de eerste meter van uw terras altijd vrij moet houden. Met een schuifpui hoeft u daar geen rekening mee te houden. Een geopende schuifpui neemt net zo weinig ruimte in als een gesloten schuifpui.

Kunststof schuifpuien
De ‘hefschuifpui’ is in vrijwel alle situaties toepasbaar en onderscheidt zich door de standaard hoge isolatie; de wind- en waterdichtheid; het vier-kamersysteem; de dubbele rubberafdichtingen en het uitermate lichte schuiven. Deze zeer stabiele schuifpui heeft inwendige versterking en wordt standaard met een aluminium instapdorpel geleverd. De ‘kiepschuifpui’ is uiterst geschikt voor balkons en binnenplaatsen en heeft een extra ventilatiemogelijkheid door de ‘kiepstand’.

Aluminium schuifpuien
Net als kunststof schuifpuien kunnen ook aluminium schuifpuien in elke RAL- kleur worden geleverd. Een aluminium schuifpui is licht in gewicht en onderscheidt zich door de ranke, slanke profilering. De aluminium profielen zijn geïsoleerd en de wind- en waterdichtheid wordt gegarandeerd door meervoudige borstels en rubberafdichtingen. Edelstaalrollers en inbraakwerend beslag met meerpuntssluiting zorgen ervoor dat de deur licht schuift en dus eenvoudig bedienbaar is.

”Deskundig advies gaf voor ons de doorslag.”

“De verkoopadviseur van Dreumel kwam snel op bezoek om de situatie te bekijken”, vertelt mevrouw Meints uit Woerden. “Zijn deskundig advies gaf voor ons de doorslag. We hebben gekozen voor een aluminium schuifpui en het resultaat is schitterend. De dorpel ligt in de vloer, dus we hebben geen rand of andere storende elementen. De schuifpui loopt heel soepel en het profiel is zo smal dat het haast wegvalt in het uitzicht. We zijn er erg blij mee, ik kan iedereen van harte Dreumel aanbevelen!"

Meerwaarde woning
Een schuifpui maakt van uw woonkamer en tuin één grote leefomgeving. Een woning met schuifpui wordt door huizenkopers als groot pluspunt gezien. Het extra daglicht en de voelbare ruimte voegen vaak duizenden euro's toe aan de waarde van uw woning. En meestal is de waardestijging zelfs groter dan de investering zelf...

Kunststof kwaliteit

In afwachting van onze video over schuifpuien (waaraan volop wordt gewerkt) kunt u hier kijken naar een video waarin onze adviseur Michael Swaida u (bijna) alles vertelt over de voordelen van kunststof kozijnen. Wilt u daar nog meer over weten? Maak gewoon een afspraak met Michael in onze unieke showroom. Van harte welkom!

Lees meer over...

Elke woning wordt beter met Dreumel!