Bel gerust

070 - 386 44 84

We staan voor u klaar


Dreumel is gevestigd in het Forepark in Den Haag, pal naast het Prins Clausplein, waar de A4, de A12 en de A13 bij elkaar komen en de Utrechtse baan begint.

Onze volledige adresgegevens zijn:

Rhone 34 (Forepark)
2491 AP Den Haag
Telefoon 070 - 386 44 84

Email info@dreumel.nl

Van Dreumel Ramen en Deuren B.V., KvK Haaglanden 27163325.

Routebeschrijving als Pdf en met Google Maps

Onderstaande routes zijn ook als downloadbare Pdf beschikbaar. Indien gewenst kunt u ook een route en afstand vanaf uw vertrekadres laten berekenen door middel van de link naar Google Maps, waar Dreumel al als bestemming staat ingesteld.

Pdf van de routebeschrijvingen

Link naar Google Maps

Bereikbaarheid en route


Dreumel, gevestigd aan de Rhône in het Forepark, Den Haag, is zowel met openbaar vervoer als met eigen vervoer prima bereikbaar.

Bus- en tramhaltes liggen op enkele tientallen meters loopafstand, en direkt voor de deur heeft Dreumel een aantal parkeerplaatsen speciaal gereserveerd voor bezoekers.
We hebben zowel de route met openbaar vervoer als met eigen vervoer voor u in kaart gebracht, en beide routes zijn ook als downloadbare Pdf beschikbaar. Indien gewenst kunt u een route en afstand vanaf uw vertrekadres laten berekenen door middel van de link naar Google Maps, waar Dreumel al als bestemming staat ingesteld.

Met openbaar vervoer

De showroom van Dreumel ligt op ongeveer 100 meter afstand van halte Castellum van bus 42 van Connexxion (tussen Den Haag CS en Den Haag Leidschenveen), en is ook prima bereikbaar met RandstadRail 3 en 4 (Tussen Zoetermeer en Den Haag) en de Erasmuslijn (tussen Rotterdam Hofplein en Den Haag CS; voorheen de Hofpleinlijn). Vanaf halte Forepark is het 200 meter lopen.

Onderstaand de routes vanaf de verschillende haltes.

Met eigen vervoer

Dreumel is gevestigd in het Forepark, en is uitstekend bereikbaar via Afslag 8 van de A4. Komt u vanaf de A2, ga dan op het Prins Clausplein de A4 op richting Amsterdam. Afslag 8 is daarna de eerste afslag die u tegenkomt. Onderstaand de routes vanaf het Prins Clausplein, en vanaf Afslag 8.

Dreumel ligt pal naast het Prins Clausplein.

Vanaf Afslag 8 staat u in minder dan een minuut bij Dreumel voor de deur.