Plan uw afspraak

RUIMTELIJKE DAKKAPELLEN

Duurzaam en op maat gemaakt

Dakkapel? Topkapel!
Heeft u een donkere zolder waar u een fijne leef- en/of werkruimte van wilt maken? Dan is een dakkapel een goede oplossing. Onze dakkapellen zijn duurzaam en kunnen in allerlei stijlen en kleuren op vrijwel elk dak door ons worden geplaatst. Wij leveren uitsluitend dakkapellen van het merk Topkapel, die in onze eigen fabriek met gebruik van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen worden gebouwd.

Maximale isolatie
Alle dakkapellen die wij plaatsen, worden op maat gemaakt op een houten casco. Dat zorgt voor een zeer duurzame en kwalitatief hoogwaardige basisconstructie die goed is voor een bijzonder lange levensduur. De dakbedekking sluit naadloos aan op het houten casco en EPDM-rubber dat we voor de dakbedekking gebruiken, heeft ook een uiterst lange levensduur.

”Geen schilderwerk meer, dat is echt ideaal!”

Mevrouw Vermeer uit Leidschendam liet haar houten dakkapel door ons vervangen. “Dan zit je met het schilderwerk en wie wil er nou schilderen op een steiger van zes meter hoog? Wij niet. Dus kozen we voor een nieuwe kunststof dakkapel die precies bij ons huis past. Mijn familie had goede ervaringen met Dreumel, dus was het logisch dat we voor Dreumel kozen. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad. De kwaliteit en service zijn gewoon top! En geen schilderwerk meer, dat is echt ideaal.”

Alles in één dag
Onze Topkapel-dakkapellen worden bijna altijd in één dag geplaatst, ongeacht de afmetingen. Onze professionele en speciaal opgeleide monteurs doen daar in elk geval hun uiterste best voor. Wat 's morgens nog een donkere rommelzolder is, wordt in de loop van de dag omgetoverd tot een ruime en lichte werk-, hobby of kinderkamer. U kent uw woning haast niet meer terug! En dat bedoelen we natuurlijk positief.

Veilig en energiezuinig
Dakkapellen van Topkapel zijn inbraakwerend. Dat wordt nog eens bevestigd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast wordt elke dakkapel uitgevoerd met hoogwaardige isolatiemateriaal, waardoor de dakkapel vaak betere isolerende eigenschappen heeft dan het dak eromheen. Daardoor bent u verzekerd van maximaal comfort en bespaart u ook nog eens op uw energiekosten. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! 

Nauwelijks onderhoud
Wij werken onze kunststof dakkapellen af met fraaie rabatdelen en met een dakrandprofiel in diverse kleuren naar keuze. Natuurlijk worden de kunststof dakkapellen voorzien van kunststof kozijnen die voldoen aan het VKG-keurmerk. Kunststof is bijzonder onderhoudsvriendelijk en dat is een uitstekende reden om voor dit materiaal te kiezen. Een dakkapel is namelijk van buitenaf vaak lastig te bereiken. De kunststof kozijnen in een Topkapel hoeft u in elk geval nooit meer te schilderen. Af en toe even schoonmaken is in beide gevallen voldoende.

”Deze dakkapel maakt ons huis compleet.”

De heer Mulder uit Rijswijk krijgt extra daglicht door zijn dakkapel. “Mijn vrouw en ik zijn enorm tevreden over het eindresultaat; het ziet er werkelijk prachtig uit. De buitenkant past heel mooi bij de rest van ons huis en van binnen oogt ook alles perfect. Deze dakkapel maakt ons huis compleet. En we zijn blij dat we voor Dreumel hebben gekozen!”

Meerwaarde voor uw woning
Met een dakkapel breidt u om te beginnen uw leef- en/of werkruimte uit. Die extra meters kunt u waarschijnlijk goed gebruiken. Daarnaast zorgt die extra ruimte ervoor dat uw woning meer waard wordt. U heeft immers een extra kamer gecreëerd. En gaat u er maar rustig van uit dat die waardestijging hoger is dan de kosten voor de dakkapel. Dat is namelijk vrijwel altijd het geval.

In één dag geplaatst

In Leiderdorp hebben we bij de heer Springer twee nieuwe dakkapellen geplaatst. Met een Topkapel van Dreumel kiest u voor de hoogste kwaliteit. Onze adviseur Michael Swaida vertelt u er (bijna) alles over! Wilt u nog meer weten? Maak gewoon een afspraak met Micheal in onze unieke showroom. Van harte welkom!

Lees meer over...

Elke woning wordt beter met Dreumel!