Dakkapellen

geven uw leven de ruimte

Licht, ruimte en uitzicht in één dag


Heeft u een donkere zolder waar u een fijne leefruimte van wilt maken? Dan is een dakkapel een goede oplossing.
De dakkapellen van Dreumel zijn duurzaam, toepasbaar in vele mogelijke stijlen en kleuren en te plaatsen op vrijwel elk dak. Dreumel levert uitsluitend dakkapellen van het merk Topkapel, in eigen fabriek gebouwd van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen.

Loop eens een rondje door onze speciale dakkapel showroom waar u meerdere modellen kunt bekijken. Ideaal om inspiratie op te doen. U kunt alle dakkepllen zowel van binnen als van buiten bekijken. En natuurlijk vertellen onze adviseurs u graag meer over de unieke constructie, en de wijze waarop daarin ruimte is gecreërd voor maximale isolatie.

Kunststof, aluminium of houten dakkapellen?

In tegenstelling wat de naam doet vermoeden worden de kunststof dakkapellen van Dreumel plaatst niet van alleen maar kunststof gemaakt. Net zo min als aluminium dakkapellen uitsluitend van aluminium gemaakt worden... 
Alle dakkapellen die Dreumel plaatst worden op maat gemaakt op een houten casco. Dit zorgt voor een zeer duurzame en kwalitatief hoogwaardige basisconstructie, goed voor een zeer lange levensduur.

De dakbedekking sluit naadloos aan op het houten casco en het voor de dakbedekking gebruikte EPDM-rubber kent eveneens een zeer lange leversduur. Pas als het casco gereed is ontstaan de verschillen tussen kunststof, aluminium of hoyten dakkapellen, aangezien deze benamingen de gebruikte materiaalsoort voor de kozijnen en buitenafwerking beschrijven.
 

Twijfelt u tussen een kunststof, aluminium of houten dakkapel?


Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen, die we onderstaand voor u uiteen hebben gezet.

Kunststof dakkapellen

Kunststof dakkapellen bestaan dus, zoals u herboven kunt gelezen, uit een houten basisconstructie die is voorzien van kunststof kozijnen en van kunststof bekleding van de zijwangen.
Zo worden de kunststof dakkapellen van Dreumel afgewerkt met fraaie Keralit rabatdelen en met een dakrandprofiel dat in vele foliekleuren leverbaar is. En natuurlijk worden kunststof dakkapellen voorzien van kunststof kozijnen die voldoen aan het VKG-keurmerk.
Kunststof is een bijzonder onderhoudsvriendelijk materiaal, en dat is een voorname reden waarom in veel gevallen voor kunststof dakkapellen wordt gekozen. Juist omdat een dakkapel doorgaans zeer lastig bereikbaar is, vormt het vooruitzicht 'nooit meer schilderen' in veel gevallen een beslissende factor.
Bovendien kan met de hedendaagse bijzondere folies en kleuren een kunststof dakkapel worden gemaakt waarin de kozijnen, ook van zeer dichtbij, nauwelijks van hout te onderscheiden zijn.

Aluminium dakkapellen

De keuze voor aluminium dakkapellen wordt doorgaans ingegeven door de wens om de kozijnen van de dakkapel aan te laten sluiten bij die van de onderliggende woning. Bovendien zijn kozijnen van aluminium dakpkapellen bijzonder slank. Dit is niet alleen heel mooi om te zien, zowel van binnen als buiten, maar heeft ook als voordaal dat de lichtopbrengst binnen maximaal is.
En natuurlijk hebben aluminium dakkapellen vrijwel dezelfde voordelen qua duurzaamheid en onderhoud behoefte als kunststof dakkapellen. Dus; nooit meer schilderen, geen tocht en optimale isoaltie.

Houten dakkapellen

Voor de komst van kunststof kozijnen werden vrijwel alle dakkapellen geheel van hout vervaardigd. En ook vandaag de dag kent hout nog steeds een grote schare van liefhebbers die de specifieke uitstraling, warmte en het bijbehorende vakmanschap boven andere materialen verkiezen.
Bovendien, los van de iets hogere onderhouds behoefte hebben houten dakkapellen van Dreumel dezelfde voordelen die u ook bij kunststof en aluminium aantreft: Optima isolatie, absoluut geen tocht én een perfecte afwerking.

Super duurzaam door optimale isolatie


Het is hierboven al even aan de orde geweest, maar over de duurzaamheid van Dreumel dakkapellen valt veel te vertellen. Het liefst doen we dat natuurlijk in onze speciale dakkapellen showroom. Dan kunnen we u meteen laten zien wat we bedoelen.
Als voorproefje vatten we het onderstaand alvast kort samen:
Vanaf de tekentafel is bij de dakkapellen van Dreumel rekening gehouden met optimale ruimte voor isolatie. Hierdoor kunnen zowel het dak als de zijwangen voorzien worden van een maximale hoveelheid isolatiemateriaal. En natuurlijk zijn de kozijnen zeer goed isolerend, ongeacht of u kiest voor kunststof, alumiunium of hout. Vaak beschikken de Dreumel dakkapellen dan ook over een hogere islatiewaarde als het dakvlak waarin ze worden geplaatst. 
Kortom: Meer ruimte, meer licht en ook nog eens een lagere energierekening. Mooier dan dat kunnen wij het niet maken...

Een perfecte investering


Los van de extra ruimte biedt een dakkapel nog een zeer belangrijk voordeel; het is een perfecte investering. Het zal u waarschijnlijk bekend zijn dat de waarde van uw huis stijgt als u structurele verbeteringen uitvoert. Goede kozijnen, degelijk hang-en sluitwerk, een zorgvuldig geïsoleerd dak; het zijn allemaal zaken die de waarde van uw huis verhogen. In dat rijtje hoort ook de dakkapel, sterker nog, hij staat op de eerste plek.

Uit onderzoek is gebleken dat de waardestijging vaak beduidend hoger is dan de hoogte van de investering zelf. Naast al het plezier dat u, en uw familie, zelf al van de dakkapel gaan hebben, bent u dus bovendien verzekerd van de geruststellende wetenschap dat het ook nog eens een zeer verstandige investering is.

In één dag geplaatst!


Dreumel dakkapellen worden bijna altijd in één dag geplaatst. Ongeacht de afmetingen of de keuze voor kunststof, aluminium of houten kozijnen. De professioenel, en speciaal daarvoor opgeleide monteurs van Dreumel plaatsen of vervangen in één dag uw dakkapel.
Wat 's morgens nog een donkere rommelzonder was, is in de loop van de middag omgetoverd tot een ruime en lichte werk-, hobby of kinderkamer.

Volop keuze uit handige accessoires

Als finishing touch kunnen Dreumel dakkapellen geleverd worden met verschillende extra's, zoals geïntegreerde rolluiken, screens, verlichting en/of infraroodverwaming, ScreenLine zonwering of energiebesparende zonnepanelen. Indien gewenst kunt u uw Dreumel dakkapel ook laten voorzien van een Minirooftop Airco, die zowel kan koelen als verwarmen.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw dakkapel te laten vervangen door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van dakkapellen


Daarom kiest u voor dakkapellen van Dreumel:

• Meer ruimte in één dag

Met een dakkapel maakt u van uw donkere zolder een volwaardige en lichte leefruimte. Bovendien wordt een dakkapel van Dreumel in één dag geplaatst of vervangen, zodat u niet dagen of weken in de rommel zit.

• Veilig

De dakkapellen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Elke Dreumel dakkapel wordt uitgevoerd met hoogwaardige isolatie, vaak beter dan die van het dak er omheen. Hierdoor bent u verzekerd van maximaal comfort, en bovendien bespaart u stookkosten.

• Onderhoudsvriendelijk

De kunststof of aluminium kozijnen in een Dreumel dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Meerwaarde voor uw woning

Meer ruimte of een extra kamer zorgt voor een waardestijging uw woning. Meestal met een bedrag dat hoger is dan de investering zelf.

• Duurzaam

Dreumel dakkapellen worden vervaardigd van zeer duurzame materialen en hebben een bijzonder lange levensduur.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing in één dag. 

Van showroombezoek tot nieuwe dakkapellen

Het plaatsen van dakkapellen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor een of meer dakkapellen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 
 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe dakkapellen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de dakkapel(len). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start indien van toepassing, de demontage van de oude dakkapellen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste dakkapellen uit in ons fotoarchief

Foto's van dakkapellen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Dakkapellen Special editie
van onze online magazines.