Plan uw afspraak

Select Windows partner

Altijd een passend kunststof kozijn
Zoekt u een vast raam, draairaam, schuifraam, draaikiepraam of wilt u een dakraam voor uw zolderkamer? Wie weet zoekt u trouwens wel een bloemkozijn of een getoogd raam… Hoe dan ook; voor elk type raam en elk type woning kunnen we u een passend kunststof kozijn met bijbehorend isolatieglas leveren. Die kunststof kozijnen zijn trouwens niet van houten kozijnen te onderscheiden. En doordat u kunt kiezen uit meerdere soorten structuren (houtnerf, mat en metallic) en maar liefst 150 kleuren, stelt u zo goed als zelf uw kozijn samen. De maat, indeling en uitvoering bepalen we samen in overleg.

Veilig en betrouwbaar
Alle kozijnen van Select Windows worden op maat gemaakt in een moderne Nederlandse fabriek en afgewerkt met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Praktisch in gebruik, veilig en inbraakwerend. Dat kunt u opmaken uit het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werkt Select Windows volgens strenge kwaliteitsnormen waarmee voldaan wordt aan de eisen van VKG Keurmerk. En handig om te weten: de kunststof kozijnen van Select Windows zijn ook verkrijgbaar met verdekte scharnieren die aan de binnenzijde niet zichtbaar zijn. Dat maakt het allemaal nog net even mooier.

Design en functionaliteit
De kunststof kozijnen van Select Windows zijn gemaakt van Schüco-profielen die bekend staan om de unieke combinatie van design en functionaliteit. Bovendien zijn deze kozijnen altijd inbraakwerend, onderhoudsarm en goed geïsoleerd. Heeft u daar vragen over? Neem gerust contact met ons op.

 

Investering voor het leven

Wilt u jarenlang genieten van uw duurzame investering? Kies dan voor kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit. Onze adviseur Thijs van Ardenne ging op bezoek bij GevelNed in Hoorn, waar die kozijnen voor ons worden gemaakt. Daar trof hij Amanda Knol van Select Windows die hem bijpraat over zaken als kwaliteit en garantie. Meer weten? Maak een afspraak en kom naar onze unieke showroom!

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!