Plan uw afspraak

ALUMINIUM KOZIJNEN

Aluminium op z’n aller-, allermooist

Blikvangers van uw woning
Uw kozijnen zijn voor een groot deel bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Die vallen vaak als eerste op. En aangezien uw kozijnen de blikvangers van uw woning zijn, is het voor u natuurlijk enorm belangrijk dat de kozijnen bij uw persoonlijke smaak passen. Bent u op zoek naar fraaie, stevige én elegante kozijnen om uw woning te verfraaien? Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod van op maat geproduceerde aluminium kozijnen voor u. Bij Dreumel krijgt u hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Groot raamoppervlak
De profielen van de aluminium kozijnen ogen stijlvol en sierlijk, maar zijn tegelijk superstevig. Aluminium kozijnen zijn dan ook ideaal voor grote raamoppervlakken. En de prijs-kwaliteitverhouding van aluminium kozijnen is werkelijk uitstekend. Aluminium gaat een leven lang mee en is volledig recyclebaar. Wanneer u kiest voor aluminium kozijnen, maakt u dus ook nog een bijzonder milieuvriendelijke keuze. Het duurzame karakter van aluminium kozijnen zorgt voor jarenlang zorgeloos woonplezier. 

”Alsof het nooit anders is geweest!”

De heer en mevrouw Nijssen uit Den Haag genieten elke dag van hun aluminium kozijnen. “Alsof het nooit anders is geweest!”, vertellen ze enthousiast. Het bezoek aan de showroom bleek heel verhelderend te zijn. “We zagen veel voorbeelden uit de praktijk en de verkoopadviseur gaf ons goede adviezen. Als je je één keer goed verdiept in wat er te koop is, betrouwbaar advies inwint en op basis daarvan zorgvuldige keuzes maakt, heb je daar nog heel lang plezier van. Wij zijn in elk geval erg tevreden over Dreumel!”

Lagere energierekening
Onze aluminium kozijnen hebben buitengewoon goede isolerende eigenschappen. Die zijn te danken aan de perfecte dichtingen en een uniek thermisch geïsoleerd driekamersysteem in de aluminium profielen. Dat is goed nieuws voor uw energiekosten. Bovendien is aluminium niet of nauwelijks gevoelig voor wisselende weersomstandigheden. U heeft dus nooit last van barsten of scheuren in uw kozijnen.

Schilderen? Echt niet!
Iets dat er zo mooi uitziet, zal ook wel veel onderhoud nodig hebben. We horen het u haast denken, maar het tegendeel is waar. Aluminium kozijnen zijn onderhoudsvrij. Schuren, plamuren en schilderen? Nergens voor nodig. Maak uw kozijnen wel regelmatig schoon met een zachte doek en wat water. Daarnaast raden we u aan om uw aluminium kozijnen jaarlijks in de wax te zetten. Verder heeft u er simpelweg geen omkijken naar.

Inbraakwerend
In Nederland vindt zo’n beetje elke 20 minuten een inbraak plaats. Dat zijn bijna 500 inbraken per week. De inbrekers komen meestal binnen via een raam of een deur. Onze aluminium kozijnen geven inbrekers echter geen schijn van kans, dankzij een slimme meerpuntssluiting en inbraakwerende sluitnokken. Ook een veilig idee: al onze aluminium kozijnen zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Fijn gevoel!

”Blij dat we voor Dreumel hebben gekozen.”

Mevrouw De Jong uit Den Haag staat nog steeds vierkant achter de keuze voor aluminium kozijnen én Dreumel. “Wij hebben een mooie tuin, maar door het bestaande raam in de woonkamer hadden we weinig uitzicht en was het ook nog eens vrij donker. We wilden graag meer ruimte, meer licht en een betere isolatie. In de showroom bij Dreumel werden we meteen enthousiast, ook omdat we direct een goede klik hadden met de verkoopadviseur. Na het bekijken van de mogelijkheden, hebben we uiteindelijk gekozen voor aluminium kozijnen. We zijn echt uitstekend geholpen en blij met het resultaat.”  

Licht en stevig

Aluminium kozijnen zijn slank, solide en sterk. Dat maakt deze kozijnen ideaal voor grote raamoppervlakken en maximaal zonlicht in huis. Onze adviseur Jeffrey van der Horde vertelt u er (bijna) alles over. Wilt u nog meer weten? Maak gewoon een afspraak met Jeffrey in onze unieke showroom. Van harte welkom!

 

Lees meer over...

Elke woning wordt beter met Dreumel!