Aluminium kozijnen

in optima forma

Onderhoudsvrije aluminium kozijnen

 

Een moderne en stijlvolle oplossing voor uw huis

Kozijnen bepalen voor een groot deel het uiterlijk van uw woning. Omdat de kozijnen de blikvangers van uw woning zijn, is het ook erg belangrijk dat ze bij uw persoonlijke smaak passen. Op zoek naar fraaie, stevige maar toch elegante kozijnen voor uw woning? Dreumel biedt een compleet assortiment van op maat geproduceerde aluminium kozijnen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Waarom aluminium kozijnen?

Ideaal voor grote raamoppervlakken

Aluminium kozijnen bieden een ontelbaar aantal mogelijkheden. Dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment passen ze in bijna ieder type woning. Aluminium kozijnen zijn slank en elegant, maar toch super stevig. De sterke profielen zijn daarom ideaal voor grote raamoppervlakken. 

Bespaar op uw energierekening

Bovendien bespaart u met aluminium kozijnen fors op uw energierekening. Aluminium zorgt namelijk voor een goede isolatie waardoor u de verwarming rustig een graadje lager kunt zetten. Deze buitengewoon goede isolatiewaarden zijn te danken aan de perfecte dichtingen en een uniek thermisch geïsoleerd driekamersysteem. Van al onze materiaaltypes is aluminium het minst gevoelig voor temperatuurschommelingen of wisselende weersomstandigheden. Er zullen dus nooit barsten of scheuren optreden in uw kozijnen.

Nooit meer schilderen

Aluminium is een zeer mooi en stijlvol materiaal. Daarbij zijn aluminium kozijnen onderhoudsvrij; plamuren, schuren en schilderen is vanaf nu verleden tijd. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar de aluminium kozijnen van Dreumel als het gaat om onderhoud. Aluminium kozijnen hoeft u enkel schoon te maken met een zachte doek en wat water en eens in het jaar in de wax te zetten. Zo kunnen uw kozijnen er weer een jaar tegenaan.

Een zinvolle investering

De prijs-kwaliteitverhouding van aluminium kozijnen is uitstekend; aluminium gaat een leven lang mee, is volledig recyclebaar en daardoor uitermate milieuvriendelijk. U doet dus op termijn een zinvolle investering, waardoor u de kosten kunt terugverdienen. Het duurzame karakter van aluminium kozijnen zorgt voor jarenlang zorgeloos woonplezier.

Geef inbrekers geen kans

Het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht neemt helaas nog dagelijks toe. In Nederland vindt er elke twee minuten een inbraak plaats. Meestal wordt er ingebroken via ramen of deuren. Kies daarom voor inbraakveilige kozijnen. Onze aluminium kozijnen geven inbrekers geen schijn van kans door een slimme meerpuntssluiting en inbraakwerende sluitnokken. Tevens zijn al onze aluminium kozijnen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Van showroombezoek tot nieuwe aluminium kozijnen

De montage van aluminium kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom 
Voordat u een keuze maakt voor aluminium kozijnen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis  
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan 
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten 
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe aluminium kozijnen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de aluminium kozijnen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude kozijn, direct gevolgd door de montage van de nieuwe kozijn.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs.

De voordelen van aluminium kozijnen


Daarom kiest u voor aluminium kozijnen van Dreumel:

 

• Vormvast

Aluminium kozijnen zijn ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

• Uitstekende isolatie

Aluminium kozijnen isoleren heel goed, veel beter dan staal. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Licht en stevig

De sterke profielen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken

• Veilig

Aluminium kozijnen zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen

• Onderhoudsvriendelijk

Geen spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen. Aluminium kozijnen hoeft u nooit te plamuren, schuren en schilderen. Af en toe schoonmaken met water is voldoende.

• Elegante uitstraling

Aluminium kozijnen zorgen voor een speciale sfeer, klassiek en stijlvol of juist strak en modern.

• Duurzaam

Aluminium is heel gemakkelijk te recycleren en kent geen enkel kwaliteitsverlies, waardoor het 100% herbruikbaar is.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO-keur en Politiekeurmerk Veilig wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van aluminium kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kozijnen Special editie
van onze online magazines.