Plan uw afspraak

VKG keurmerk

Van productie tot en met montage
Kunststof kozijnen leveren wij altijd met het VKG Keurmerk van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). Het VKG Keurmerk staat garant voor de beste kwaliteit en duidelijke service, door de strenge voorschriften en kwaliteitseisen die voortdurend door de VKG worden gecontroleerd. Dat geldt zowel voor de eindproducten als voor het gehele proces, van productie tot en met montage. Zo voert de VKG controles uit op de productie van de kunststofprofielen én op de productie van de kozijnen. De montage van de kozijnen wordt door onafhankelijke keurmeesters gecontroleerd.

De vier VKG-zekerheden
De zekerheid van "Kwaliteit" gaat over de kwaliteit van de kozijnen (inclusief onderdelen) en de kwaliteit van de montage. Door de zekerheid van "Garantie en Waarborgfonds" én het recht op onpartijdige geschilafhandeling. De zekerheid van "Controle en Transparantie" betreft de productie, het proces, de onderdelen en de montage. Uw opdracht wordt afgerond met een overzichtelijk opleverdossier. En de zekerheid van "Duurzaamheid" zorgt ervoor dat een kunststof kozijn wel tien keer gerecycled kan worden.

Onbezorgd genieten
Door het VKG Keurmerk weet u zeker dat u goed zit. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. Onze gediplomeerde monteurs zorgen voor vakkundige plaatsing. We doen er alles aan om u op alle fronten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanaf het eerste advies tot de overhandiging van de opleverdocumenten. Maar bent u onverhoopt toch niet tevreden over de gang van zaken? Dan kunt u terugvallen op een heldere VKG-klachtenprocedure. We zien alleen natuurlijk liever dat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe kunststof kozijnen, mét VKG Keurmerk. Dat spreekt voor zich.
http://vkgkeurmerk.nl
 

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!