Plan uw afspraak

GRENZELOZE VOUWWANDEN

Naadloze verbinding van binnen met buiten

Woonkamer en tuin worden één
‘Met een schuifpui maak je toch ook één geheel van je woonkamer en je tuin?’ We horen het u haast zeggen. En u heeft helemaal gelijk. Er komt alleen nog iets meer bij kijken. Meer daglicht, dat ruimtelijke gevoel, de transparante overgang van binnen naar buiten en andersom; u krijgt het allemaal. Net als bij een schuifpui. Een vouwwand is echter de overtreffende trap van een schuifpui. Wanneer de vouwwand geopend is, heeft u namelijk een volledig ononderbroken opening. Pure vrijheid.

Slank en stijlvol
Een aluminium vouwwand heeft slanke, zichtbare randen, maar geeft vooral veel ruimte aan glas. Daardoor ervaart u binnen het gevoel van buiten. Kies zelf uit verschillende glassoorten, sloten, kleuren en afwerkingen. Vooral bij woningen die bij de bouw stalen kozijnen hebben gekregen, zorgt een aluminium vouwwand voor perfect behoud van de oorspronkelijke uitstraling. Wij plaatsen uitsluitend aluminium vouwwanden van het merk Solarlux, waarbij hoogwaardig geïsoleerde meerkamersystemen zijn inbegrepen.

”Alles was duidelijk; de keuzes waren helder.”

“De oude ramen waren hard aan vervanging toe, dus er moest sowieso wat gebeuren”, vertelt de heer Baak uit Den Haag. Om zich te oriënteren, bracht hij een bezoek aan onze showroom. “Daar werd me duidelijk dat Dreumel precies kon leveren waar ik naar op zoek was. Het verkoopproces ging heel soepel; alles was duidelijk en de keuzes waren helder. Dankzij de professionele inzet van de montageploeg is het helemaal perfect geworden. Ik ben er bijzonder tevreden mee!”

Uw woning wordt meer waard
Uw woning die zonder zichtbare grens overgaat in uw tuin en andersom. Een totaalbeleving; dankzij het grootste voordeel van de vouwwand die in geopende toestand een volledig vrije doorgang biedt. Een vouwwand van Dreumel is een investering die zich bij de verkoop van uw woning vrijwel altijd terugverdient. Doorgaans is het namelijk zo dat de waarde van uw woning stijgt met een bedrag dat hoger is dan wat u heeft geïnvesteerd.

Veel licht, extra optie
Veel licht in huis is prettig. En dat niet alleen; het is ook nog eens gezond. Voldoende zonlicht geeft energie en heeft een positieve invloed op uw humeur. De glazen wanden laten het licht in elk geval moeiteloos door. En als optie kunt u een loopdeur in uw vouwwand laten integreren, die van buitenaf geopend en afgesloten kan worden. Wanneer de vouwwand dicht is, kunt u deze deur als toegang tot uw woning gebruiken. Daarmee combineert u de voordelen van een normale openslaande deur met die van een vouwwand.

Binnenkeuken / buitenkeuken
Zeker wanneer uw vouwwand deel uitmaakt van uw woonkeuken ontstaat door de volledige opening als het ware één grote ruimte. Wanneer u binnen staat te koken of aan de keukentafel zit, beleeft u tegelijk het buitengevoel. Want dat is waar het bij een vouwwand allemaal om draait: het (gebruiks)gemak en het comfort dat een vouwwand u dagelijks biedt door uw binnenruimte grenzeloos met uw buitenruimte te verbinden.

”Dit had ik echt veel eerder moeten doen!”

Mevrouw Koelewijn uit Delft geniet dagelijks van haar aluminium vouwwand. “Het is zonder meer waar wat ze zeggen. Met een vouwwand haal je buiten werkelijk naar binnen. Voordat de vouwwand werd geplaatst, had ik trouwens grondig onderzoek gedaan om een verantwoorde keuze te kunnen maken. Daardoor wist ik al welk systeem en materiaal ik wilde. Er bleef maar één leverancier over die dat kon leveren en dat was Dreumel waar alles perfect werd geregeld. Het hele proces liep op rolletjes en ik heb nu een totaal ander huis. Dit had ik echt veel eerder moeten doen!”

De mooiste vouwwanden

Verbinding van binnen met buiten en de sensatie van grenzeloze ruimte! Met een Solarlux-vouwwand heeft u het hele jaar door plezier van uw tuin! Onze adviseur Michael Swaida vertelt u er (bijna) alles over! Wilt u nog meer weten? Maak gewoon een afspraak met Michael in onze unieke showroom. Van harte welkom!

Lees meer over...

Elke woning wordt beter met Dreumel!