Plan uw afspraak

Waarom Dreumel

Respect voor uw omgeving
In het traject van productie tot en met plaatsing is de montage voor ons het sluitstuk. Voor onze klanten is het echter vaak de eerste kennismaking met Dreumel. Gelukkig snappen onze vaste teams met ‘eigen’ monteurs heel goed dat werken in bewoonde woningen een aparte en speciale tak van sport is. Onze mensen beseffen terdege dat hun werk niet alleen de laatste schakel in de ketting is, maar ook dat die voor u de belangrijkste schakel is. Daar houden wij in de praktijk volop rekening mee. Tijdens de montage staat respect voor uw woon- en leefomgeving voor ons met stip op één.

Focus op kwaliteit en service
Onze constante focus op kwaliteit en service is door de jaren heen een vaste kernwaarde van Dreumel geworden. Onze klanten bevestigen voortdurend onze keuze om onze aandacht niet alleen te richten op de producten, maar ook (en misschien wel juist) op de individuele wensen die nu eenmaal van persoon tot persoon verschillen. Een aantal van die tevreden klanten komt op onze website aan het woord. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om het unieke karakter van uw woning in balans te brengen met uw persoonlijke voorkeur.

Elke woning wordt beter met Dreumel
Wij leveren kunststof en aluminium kozijnen, schuifpuien, vouwwanden en dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Onze flexibele organisatie zorgt ervoor dat we aan alle wensen op maat kunnen voldoen. Zo zijn we uitgegroeid tot een van de marktleiders in Zuid-Holland. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Daar mag u op rekenen!

"De kwaliteit en service zijn gewoon top!"

“Alle materiaal- en praktijkvoorbeelden én de deskundige adviezen van Dreumel hebben ons geweldig geholpen om een doordacht besluit te nemen”, vertelt de heer Mos uit Den Haag. Over het resultaat kan hij kort zijn: “We vinden het eindresultaat werkelijk prachtig! We kijken elke dag naar prachtige kozijnen waar we nog jaren van kunnen genieten. Ik ben echt blij dat we voor Dreumel hebben gekozen en kan het iedereen alleen maar aanraden!”

Binnen en buiten

Vouwwanden van Dreumel vormen de verbinding tussen binnen en buiten. De vloeiende overgang verhoogt het wooncomfort en vergroot uw woonruimte! Adviseur Thijs van Ardenne vertelt u er (bijna) alles over! Meer weten? Maak een afspraak met Thijs en kom naar onze unieke showroom, Rhône 34, Den Haag (Forepark). Bel 070 386 44 84 voor het maken van een afspraak.

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!