Plan uw afspraak

Vereniging van Eigenaars

Afspraak is afspraak
Renovatie en vervanging van gevelelementen is specialistenwerk. Dat laat u niet zomaar aan iedereen over. Daarvoor heeft u een deskundige en betrouwbare partner nodig, die gemaakte afspraken nakomt. Door onze ruime ervaring weten wij wat werken in en om bewoonde woningen inhoudt. We weten ook dat een zorgvuldige planning essentieel is. En we snappen heel goed dat elke woning maatwerk is. Inmiddels hebben we een representatieve referentielijst opgebouwd waarin behoud van de oorspronkelijke uitstraling met hedendaagse technieken de rode draad vormt. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Vakmanschap
Naast betrouwbaarheid zien wij vakmanschap als een essentiële voorwaarde om klanten aan ons te binden. Als gecertificeerd VKG-lid hanteren wij de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast werken wij met eigen monteurs die specifieke  opleidingen hebben gevolgd. Voor onze klanten is de montage namelijk de meest ingrijpende fase van het project. Bovendien is de montagefase bepalend voor de kwaliteit van het eindresultaat. Wij beseffen dat als geen ander en besteden daarom veel aandacht aan de opleiding, het kennisonderhoud en de professionele ontwikkeling van onze deskundige monteurs.

Strakke planning
Hebt u (met onze hulp) uw keuze bepaald? Dan houden wij u vanaf dat moment transparant op de hoogte van de planning van het project; van productie tot plaatsing. Op die manier is ook voor u inzichtelijk wat u van ons kunt en mag verwachten. Zo komt niemand voor onnodige verrassingen te staan.

Ontzorgd worden

Hoe kunt u uw woning verantwoord verduurzamen en isoleren? En hoe brengt u uw woning weer terug in de oorspronkelijke stijl? Wij zijn al jaren thuis in VvE-projecten voor bestaande en bewoonde woningen. VvE-specialist Richard van Dreumel vertelt u er (bijna) alles over! Maak gewoon een afspraak met Richard.

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!