Plan uw afspraak

Solarlux Nederland

Dreumel: Solarlux Active Partner
De aluminium vouwwanden van Solarlux zijn van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, detaillering of mogelijkheden; om advies, service of garantie; Solarlux scoort op alle fronten beter dan wie dan ook. We zijn er dan ook nogal trots op dat we ons Solarlux Active Partner mogen noemen. Al onze medewerkers zijn niet alleen uitgebreid opgeleid door Solarlux. Ze worden ook op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in het Solarlux-assortiment. U bent dus altijd verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux-producten. Zo kunt u maximaal genieten van uw vouwwand.

Een unieke totaalbeleving 
De op maat gemaakte flexibele vouwwanden van Solarlux zorgen voor een royale verbinding van binnen met buiten. U kunt uw vouwwand op diverse manieren eenvoudig openen. Met een lichte beweging verplaatst u de vouwdelen geruisloos naar links of rechts, naar binnen of naar buiten. En ook als u de vouwwand gesloten heeft, ervaart u een gevoel van vrijheid door de hoeveelheid daglicht en het uitzicht op uw tuin of de omgeving. Met een Solarlux-vouwwand heeft u het hele jaar door een unieke totaalbeleving.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
Solarlux, opgericht in 1983, is een Duits familiebedrijf met een uitstekende naam in de nationale en internationale markt. Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een compleet nieuwe dimensie geven. Altijd op maat gemaakt en daardoor volledig passend bij uw wensen. 

 

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!