Plan uw afspraak

Kunststof kozijnen

Wij leveren en plaatsen kunststof kozijnen van topkwaliteit; in elke gewenste kleur en uitvoering. Kunststof kozijnen zijn vrijwel onderhoudsvrij en hoeven nooit meer geschilderd te worden.

Lees meer

Aluminium kozijnen

De perfecte oplossing voor het vervangen van stalen kozijnen. Superslanke kozijnen, optimaal isolerend en prachtig afgewerkt. Onderhoud is nauwelijks nodig en schilderen hoeft helemaal niet.

Lees meer

Verbindende schuifpuien

Een schuifpui zorgt ervoor dat uw tuin opvallend onopvallend met uw woonkamer wordt verbonden. U kiest zelf voor kunststof of aluminium. Wij zorgen met plezier voor de rest.

Lees meer

Grenzeloze vouwwanden

Met een vouwwand verdwijnt de grens tussen uw woning en uw tuin. Overal genieten van maximaal daglicht, op welke plek u ook zit. Kleur, formaat en uitvoering? U mag het zeggen.

Lees meer

Ruimtelijke dakkapellen

Licht, ruimte én uitzicht! Met een dakkapel van Dreumel krijgt u in één dag alles tegelijk. Altijd volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Kleur en afmeting? Die bepaalt u zelf.

Lees meer

Waarom Dreumel?

Wanneer u investeert in verbetering van uw woonomgeving, wilt u zeker weten dat u uw geld goed besteedt. Wij hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet om u te helpen bij uw keuze. 

Lees meer

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!