Plan uw afspraak

Subsidie voor isolatie

ISDE-subsidie voor huiseigenaars
Bent u eigenaar van een koopwoning, woont u zelf in uw woning en wilt u thuis energie besparen? Dan kunt u mogelijk aanspraak maken op de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Daarmee kunt u onder meer uw woning laten isoleren.

Wilt u weten wat allemaal mogelijk is?
Kijk dan op uw gemak naar de voorwaarden voor de ISDE-subsidie. 

SEEH-subsidie voor VvE’s
Bent u met uw Vereniging van Eigenaars (VvE) van plan uw gebouw(en) energiezuiniger te maken? Maak dan gebruik van de subsidie voor energiebesparende isolatiemaatregelen voor VvE’s. Met de subsidie kunt u overigens ook een energieadviseur vragen om tips waarmee woningen energiezuiniger gemaakt kunnen worden.

Heeft u daar belangstelling voor?
Lees dan meer in de voorwaarden voor de SEEH-subsidie.

Declaration of Performance
Bij het aanvragen van isolatiesubsidie moet u de DoP van de kozijnen en het glas invullen; de ‘Declaration of Performance’. Deze wordt opgesteld door de fabrikant. Wij noemen die het materiaalpaspoort van onze kozijnen en ons glas. Intussen hebben we honderden aanvragen voor onze klanten succesvol kunnen invullen.

Aanvullende gemeentelijke regelingen 
Los van de landelijke subsidies zijn er vaak ook aanvullende gemeentelijke regelingen waar u gebruik van kunt maken. Alleen hebben niet alle gemeenten dezelfde regelingen. Het loont dus zeker de moeite om uit te vinden of u recht heeft op aanvullende gemeentelijke subsidie. Kijk op de website van uw gemeente voor meer informatie. Als u daar onvoldoende informatie vindt, kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen met uw gemeente.

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!