Plan uw afspraak

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Op maat gemaakt voor optimaal comfort

Kunststof kozijnen worden steeds populairder
Kunststof kozijnen maken steeds meer deel uit van het straatbeeld. Daar zijn verschillende goede redenen voor. Kunststof kozijnen zijn vriendelijk voor uw portemonnee, hebben uitstekende isolerende eigenschappen en zijn vanuit functioneel oogpunt ook nog eens onderhoudsvrij. Bij ons kunt u kiezen uit een compleet assortiment van kunststof kozijnen die voor u op maat worden gemaakt. Design, comfort, veiligheid en duurzaamheid; al die aangename zaken komen perfect samen in de kunststof kozijnen van Dreumel.

 

 

Onderhoudsvrij
Naar kunststof kozijnen heeft u in feite geen omkijken. Om te beginnen zijn kunststof kozijnen weerbestendig en kunnen ze niet door rotting worden aangetast. Door de vochtwerende eigenschappen hoeft u ook niet bang te zijn voor schimmel. Wilt u uw kunststof kozijnen zo lang mogelijk mooi houden? Dan is het verstandig om de kozijnen af en toe te reinigen met een zachte spons, water en een ‘zacht’ schoonmaakmiddel dat u in huis heeft.

”We hoeven nooit meer te schilderen!”

Bij de heer en mevrouw Bijleveld in Capelle aan den IJssel was het de hoogste tijd om de oude kozijnen te vervangen. “De kunststof kozijnen die Dreumel ons aanraadde, passen naadloos in de architectuur van onze woning en in het straatbeeld. Het ziet er mooi vlak en strak uit. We hadden meteen al in de gaten dat de verkoopadviseur veel kennis van zaken had. Daarbovenop deed hij ook nog eens de beste aanbieding. En het eindresultaat is perfect! Daarbij is het natuurlijk heerlijk dat we nooit meer hoeven te schilderen!”

Tocht? Verleden tijd!
In onze kunststof kozijnprofielen bevinden zich verschillende luchtkamers die met isolatiemateriaal zijn opgevuld. Daardoor daalt uw energieverbruik en bespaart u dus op uw energiekosten. Bovendien geniet u meteen van extra wooncomfort. U heeft namelijk ook geen last meer van tocht. U kunt dus rustig de verwarming een graadje lager zetten. Dat is toch mooi meegenomen.

Een veilig gevoel
Thuis is een plek waar u zich veilig wilt voelen. Maar ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u optimaal tegen inbraak bent beschermd. Daarom voorzien wij onze kunststof kozijnen van een stalen profiel, inbraakwerende scharnieren en inbraakwerend beslag. Onze kozijnen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, inclusief het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

”Met veel zorg en aandacht gemonteerd!”

Mevrouw Feijen woont in Zoetermeer in een wijk die in dezelfde stijl is gebouwd. "Alle buren hadden hetzelfde probleem met de houten kozijnen en iedereen had een andere oplossing. Verschillende wijkbewoners lieten de houten kozijnen repareren, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Wij wilden graag een structurele oplossing, passend bij de stijl van ons huis. Nu zijn we heel tevreden met onze kunststof kozijnen met houtlook. En we zijn dan ook heel tevreden over de service van Dreumel. De kozijnen zijn met veel zorg en aandacht gemonteerd en de afwerking verdient echt een pluim."

Stijl en kleur bepaalt u zelf
Kozijnen zijn sterk bepalend voor het uiterlijk van uw woning. Uw esthetische wensen staan voor ons dan ook met stip bovenaan. Zo kunt u een keuze maken uit talloze kleuren en diverse structuren. U kunt zelfs kiezen voor verschillende kleuren en structuren aan de binnen- en buitenzijde van uw kozijnen. En u kunt ook kiezen voor kunststof kozijnen met een houtlook, die nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden zijn. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof kozijnen met de uitstraling van houten kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen:

  • Kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen, hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.
  • Kunststof kozijnen zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • In combinatie met HR++ glas bieden kunststof kozijnen veel comfort en bespaart u op uw energiekosten.
  • En zeker niet onbelangrijk: kunststof kozijnen zijn aanzienlijk goedkoper dan houten kozijnen.

Duurzamer wonen

Ook u kunt duurzamer wonen. U hoeft alleen maar te kiezen voor kunststof kozijnen met een hoge isolatie en een fantastisch wooncomfort. Onze adviseur Thijs van Ardenne vertelt u er (bijna) alles over. Wilt u nog meer weten? Maak gewoon een afspraak met Thijs in onze unieke showroom. Van harte welkom!

Lees meer over...

Elke woning wordt beter met Dreumel!