Plan uw afspraak

Zekerheid en garantie

Gegarandeerde kwaliteit
Een verstandige investering; zo wordt de aanschaf van nieuwe kozijnen, een schuifpui, een vouwwand of een dakkapel vaak genoemd. Daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn. Want na afronding van een project is de waarde van de betreffende woning vaak meer gestegen dan het bedrag van de feitelijke investering. Dat is zeker het geval wanneer u kiest voor gegarandeerde kwaliteit.

Unieke Dreumel garantie
Bij het plaatsen van kozijnen, schuifpuien, vouwwanden of dakkapellen gaat het vaak om een behoorlijk bedrag. Dan is het goed om te weten dat u na de oplevering alleen maar plezier van uw aanschaf heeft en geen extra zorgen of kosten. Wij tonen u vooraf welke schriftelijk garanties we verlenen en hoe onze service is georganiseerd.

VKG Keurmerk
Wij leveren kunststof kozijnen met het keurmerk van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). Het VKG Keurmerk biedt 5 grote voordelen:

  • Houders van een VKG-keurmerk voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. 
  • Het VKG-waarborgfonds en de VKG-leveringsvoorwaarden bieden u zekerheid, onder meer met betrekking tot uw aanbetaling op kunststof kozijnen. 
  • U ontvangt een garantiecertificaat als bewijs voor 10 jaar garantie op het product, de montage en de kleur.
  • Kunststof kozijnen zijn zeer milieuvriendelijk door het VKG inzamel- en recyclesysteem én door de duurzame eigenschappen van kunststof kozijnen.
  • ​Heeft u een vraag? De VKG-helpdesk biedt u ondersteuning. Heeft u een klacht, dan heeft het VKG-keurmerk een duidelijke klachtenprocedure.

Plan een
afspraak
in onze
showroom

U bent bij ons van harte welkom. Plan uw afspraak in en we helpen u meteen als u binnenkomt.

Bezoek de showroom

Elke woning wordt beter met Dreumel!