Vouwwanden

van topmerk Solarlux

Comfort, gemak en topkwaliteit


Dreumel is Solarlux Active Partner


Het assortiment houten en aluminium vouwwanden van Solarlux is van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, detaillering of mogelijkheden, om advies, service of garantie, Solarlux scoort op alle fronten beter dan wie dan ook. Dreumel is dan ook trots op de benoeming tot Solarlux Active Partner.

Alle medewerkers van Dreumel zijn uitgebreid opgeleid en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van Solarlux. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux producten en kunt u maximaal genieten van uw vouwwand.

Een bijzondere totaalbeleving 

De op maat gemaakte, flexibele vouwwanden van Solarlux kunnen op velerlei manieren eenvoudig geopend worden en zorgen voor een royale verbinding met buiten. Licht en geruisloos verplaatst u de vouwdelen naar links of rechts, naar binnen of naar buiten. En ook als u de vouwwanden gesloten heeft, geeft het u een gevoel van vrijheid: veel daglicht en een weids uitzicht op de tuin en de omgeving. Met Solarlux vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Als Duits familiebedrijf is Solarlux ruim 30 jaar een gerenommeerde naam op de nationale en internationale markt. Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Altijd op maat gemaakt en geheel passend bij uw wensen. 

Alles over Solarlux vouwwanden
in ons online magazine

In de Vouwwanden Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden, samen met een interview met de productmanager van Solarlux Nederland.

Bekijk de Vouwwanden Special.

De voordelen van een Solarlux vouwwand op een rij:

Grenzeloze openheid

Uw woning en tuin worden één: de Solarlux vouwwanden kunnen 100% geopend worden en vormen een naadloze overgang van binnen naar buiten en andersom. 

Soepele bediening

De op maat gemaakte, flexibele vouwwanden van Solarlux zijn eenvoudig te bedienen en kunnen in een handomdraai geopend of gesloten worden. 

Optimaal genieten van daglicht

Vouwwanden vergroten de woonruimte en geven het gevoel van volledige vrijheid. En bij gesloten vouwwanden geniet je binnen van het extra daglicht.

Bespaar op energie en onderhoud

Met prachtige design vouwwanden van Solarlux wordt de woning niet alleen in een modern jasje gestoken, maar wordt ook aanzienlijk bespaard op energie- en onderhoudskosten. De optimale isolatie en de onderhoudsarme aluminium profielen zorgen voor een snelle terugverdientijd van de investering. Het daglicht zorgt voor een natuurlijke bron van energie.

Kies voor kwaliteit

Kiest u voor Solarlux dan kiest u voor topkwaliteit: alle Solarlux vouwwanden worden gekenmerkt door hoog gekwalificeerd materiaal en perfecte verwerking.

De mogelijkheden van Solarlux voor uw woning


De vele variaties in openingsmogelijkheden en de grote diversiteit in kleur- en materiaalkeuze maken onze vouwwanden geschikt voor elke woning, zowel nieuwbouw als verbouw.
Is een Solarlux vouwwand ook geschikt voor uw woning? Ons team van adviseurs staat voor u klaar, en voorziet u graag en geheel vrijblijvend van een vakkundig advies.
Loop eens binnen, en laat u inspireren door de prachtige staaltjes van Duits vakmanschap en productontwikkeling. We zijn ervan overtuigd dat u met een hoofd vol nieuwe ideeën weer naar buiten stapt. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met een van onze adviseurs, dan krijgt u ter plekke een goed en inspirerend advies.

De beste keuze

Uiteindelijk is de juiste keuze vooral een kwestie van  smaak. Niemand anders dan u kan beter bepalen welke wensen en eisen doorslaggevend zijn bij uw keuze. Het is per slot van rekening uw woning.
Een zorgvuldig en vakkundig advies kan u een heel eind verder helpen. Advies over de bouwkundige (on)mogelijkheden en consequenties. Hulp bij het in de juiste volgorde leggen van alle overwegingen en argumenten. En, last but not least, ervaring en overzicht in de overvloed van mogelijkheden, kleuren, materielen en toepassingen. In onze uitgebreide showroom laten we u graag verschillende praktijkvoorbeelden zien.

We kunnen stap voor stap alle kleuren, materialen en opties bespreken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook bekijken we graag, en geheel vrijblijvend, de specifieke situatie bij uw woning, zodat we u een goed onderbouwd en volledig gespecificeerd voorstel kunnen doen.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u de plaatsing van een Solarlux vouwwand door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van vouwwanden


Daarom kiest u voor Solarlux vouwwanden van Dreumel:

• Energiebesparend en duurzaam

Zowel aluminium als houten Solarlux vouwwanden isoleren bijzonder goed. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is al het gebruikte materiaal vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam.

• Een volledige opening

Een Solarlux vouwwand maakt een volledige opening mogelijk; er blijft geen deel staan waarachter de andere delen verdwijnen. Uw woonkamer (of -keuken) wordt werkelijk één met uw tuin.

• Eindeloze mogelijkheden

Formaat, aantal delen, materiaal, kleur, oppervlakte structuur, draaiwijze; vrijwel alles kan met een Solarlux vouwwand van Dreumel.

• Soepel

De vouwwanden van Dreumel zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen vouwt zelfs een grote vouwwand moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

Zowel aluminium als houten Solarlux vouwwanden geven inbrekers nauwelijks kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de vouwwanden van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Jarenlang gegarandeerd plezier

Perfect ontwikkelde techniek en eerste klas materialen zorgen voor vele jaren van zorgeloos gebruiksgemak. Niet voor niets worden de onderhoudsarme vouwwanden van Dreumel geleverd met een uitgebreide en jarenlange garantie.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing van uw Solarlux vouwwand. 

Van showroombezoek tot Solarlux vouwwand

Het plaatsen van een aluminium of houten Solarlux vouwwand is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor een aluminium of houten Solarlux vouwwand, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing van uw vouwwand
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de vouwwand(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe vouwwanden.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste vouwwanden uit in ons fotoarchief

Foto's van vouwwanden

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Vouwwanden Special editie
van onze online magazines.