Vouwwanden

passen in elk budget

Wat kosten vouwwanden?


Elk vouwwand van Dreumel is 100% maatwerk. Daarom zijn alle ontwerpen en stijlen mogelijk. Uw keuze bepaalt dus de totale kostprijs van uw vouwwand op maat.
Er zijn verschillende opties die de kosten van aluminium of houten vouwwanden bepalen. Dit heeft onder andere te maken met het aantal delen, het model en de extra opties. 

Zo hangt de prijs onder andere af van:

 • De afmetingen van de vouwwand
  Het spreekt voor zich dat een relatief smalle, 3-delige vouwwand een lagere prijs heeft dan - bijvoorbeeld - een 6-delige vouwwand over de volle breedte van uw woonkamer en -keuken.
 • Aluminium of hout
  Elk materiaal heeft zijn eigen prijsopbouw
 • De stijl
  Elke kozijnstijl heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, (on)mogelijkheden en prijspeil
 • De kleur(en)
  Van spierwit tot diepzwart en van spiegel glad, en bij aluminium verschillende oppervlakte afweringen. Ook is het mogelijk om binnen een andere kleur en structuur te kiezen dan buiten.
 • De uitvoering
  Open naar één kant of naar beide kanten. Wel of geen loopdeur (die overigens van zowel binnen als buiten afsluitbaar kan zijn)
 • Het type glas
  Standaard uitvoering is HR++ glas, maar ook gehard glas, figuurglas, zonwerend glas, glas-in-lood en tal van andere soorten zijn mogelijk, en elk heeft z'n invloed op de prijs.
 • Hang- en sluitwerk
  Het hang- en sluitwerk is altijd voorzien van SKG en Politiekeurmerk. U kunt uit een enorme collectie handgrepen, raamhendels en overige accessoires kiezen, in o.a. staal, aluminium, rvs en andere uitvoeringen.

Wij rekenen graag alles voor u uit

Vanzelfsprekend hangt de prijs uiteindelijk grotendeels af van uw specifieke wensen. Bent u benieuwd naar de exacte prijs? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een deskundig advies op maat. Op basis van uw specifieke situatie en wensen, maken wij voor u een vrijblijvende offerte.
Welk keuzes u ook maakt, u investeert in elk geval in vouwwanden met een lange levensduur!

Loop eens een rondje door onze unieke showroom

Wilt u ons ruime aanbod aan aluminium en houten vouwwanden eens van dichtbij bewonderen? In onze unieke showroom van ruim 600m2 vindt u diverse kunststof kozijnen alsof ze in uw eigen woning geplaatst zijn. 

U kunt rustig en geheel vrijblijvend eens rondlopen en inspiratie opdoen. Zodra u dat wenst staan onze adviseurs voor u klaar met vakkundig advies. U bent altijd van harte welkom, maar u kunt ook een afspraak maken, dan bent u er zeker van dat wij ruimschoots de tijd kunnen nemen om u alles te laten zien, en al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

 • Al 30 jaar een begrip
 • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
 • Gefabriceerd in eigen fabriek
 • Altijd 10 jaar garantie
 • Altijd volledig maatwerk
 • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
 • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
 • Altijd absolute topkwaliteit
 • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste vouwwanden uit in ons fotoarchief

Foto's van vouwwanden

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Vouwwanden Special editie
van onze online magazines.