Vouwwanden

van hout, uniek...

...exclusief en authentiek


Een houten vouwwand benadrukt zijn natuurlijke basis vanuit 2 invalshoeken. Enerzijds biedt de vouwwand de mogelijkheid uw ruimte volledig te openen. Anderzijds wordt de unieke uitstraling van natuurelementen door het toepassen van hout benadrukt. Een ideale combinatie van natuurlijke uitstraling van hout en moderne techniek.
Een houten vouwwand wordt standaard uitgevoerd in gelamineerd meranti maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk.  De verzonken vloerrail, duurzame en onderhoudsarme loopwagens alsmede inbraak vertragende meerpuntssluiting met stijlvol edelstaal hang en sluitwerk zorgen voor jarenlang woonplezier.
Ook voor houten vouwwanden kiest Dreumel uistluitend voor het merk Solarlux.

Zelfs een combinatie is mogelijk

Het toppunt van exclusiviteit is de vouwwand van Dreumel die van binnen is uitgevoerd in hout en van buiten in aluminium. Of andersom natuurlijk. Zo combineert werkelijk het beste van beiden in één unieke vouwwand.

Alles over houten vouwwanden
in ons online magazine

In de Vouwwanden Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Bekijk de Vouwwanden Special.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u de plaatsing van een houten vouwwand door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Hoe werkt een houten vouwwand?


Een houten vouwwand kan op veel verschillende manieren worden ingedeeld en uitgevoerd; naar binnen of naar buiten vouwend, uit één deel (alle panelen naar één kant) of uit twee delen (een of meer panelen naar beide kanten), met of zonder loopdeur, etc. Onderstaande animatie toont de werking van een vouwwand in een - min of meer - standaard uitvoering.

Van showroombezoek tot vouwwand

Het plaatsen van een houten vouwwand is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor een houten vouwwand, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing van uw vouwwand
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de vouwwand(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe vouwwanden.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

De voordelen van vouwwanden


Daarom kiest u voor houten vouwwanden van Dreumel:

• Energiebesparend en duurzaam

Houten vouwwanden isoleren bijzonder goed. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is al het gebruikte materiaal vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam.

• Een volledige opening

Een vouwwand maakt een volledige opening mogelijk; er blijft geen deel staan waarachter de andere delen verdwijnen. Uw woonkamer (of -keuken) wordt werkelijk één met uw tuin.

• Eindeloze mogelijkheden

Formaat, aantal delen, materiaal, kleur, oppervlakte structuur, draaiwijze; vrijwel alles kan met een Dreumel vouwwand.

• Soepel

De houten vouwwanden van Dreumel zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen vouwt zelfs een grote vouwwand moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

Houten vouwwanden geven inbrekers nauwelijks kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de vouwwanden van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Jarenlang gegarandeerd plezier

Perfect ontwikkelde techniek en eerste klas materialen zorgen voor vele jaren van zorgeloos gebruiksgemak. Niet voor niets worden de onderhoudsarme vouwwanden van Dreumel geleverd met een uitgebreide en jarenlange garantie.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing van uw houten vouwwand. 

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste vouwwanden uit in ons fotoarchief

Foto's van vouwwanden

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Vouwwanden Special editie
van onze online magazines.