Hoe kies je de juiste vouwwand?

Met de onderstaande tips en suggesties van Dreumel

Waarschijnlijk denkt u niet elke dag na over de aanschaf van een vouwwand. Dreumel helpt u graag bij het helder krijgen wat voor u, en uw sitautie, de beste keuze is. Onderstaande ‘tips en suggesties’ kunnen u daarbij alvast een eindje op weg helpen.

Welke aspecten zijn voor u belangrijk?
Bent u gecharmeerd van de uitstraling van echt hout? Of past de ranke profilering van aluminium beter bij uw huis? Een combinatie van beide kan zelfs ook. Wilt u een afzondelijk te openen paneel, of juist niet? Wij helpen u graag bij het bepalen en kiezen van de juiste indeling, kleur, materiaalkeuze en uitvoering. Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis met een adviseur van Dreumel. Op basis van uw specifieke situatie krijgt u dan een vakkundig advies op maat.

U bent al op de goede weg
Want u heeft de website van Dreumel inmiddels gevonden. Kijk eens rustig rond, en ontdek hoe een vouwwand een naadloze overgang van uw kamer naar uw tuin vormt. Laat u inspireren door de prachtige voorbeelden en mogelijkheden in hout en aluminium. Ontdek wat Dreumel ook voor uw woning kan betekenen, en lees de ervaringen van onze klanten.

Kijk voor ideeën eens rond in uw buurt...
Uw vouwwand kan onderdeel zijn (of worden) van meer gewenste verbeteringen van uw woning. Denk bijvoorbeeld eens aan nieuwe kozijnen, een dakkapel of aan comfortabele balkonbeglazing. En misschien heeft u bij uw buren een tuinkamer, serre of veranda ontdekt waarvan u denkt; ‘daar zie ik mezelf ook wel zitten’. Op deze website en in onze showroom vindt u tal van inspirerende voorbeelden.

Inspiratie opdoen? Laat u verrassen in onze unieke showroom    
Plan dus eens een uitje naar onze showroom! Want in onze unieke toonzalen hebben we allerlei aansprekende praktijksituaties (na)gebouwd. Kleurgebruik, materialen en uitvoeringen, detaillering, alles kunt u er in alle rust bekijken en op u in laten werken. Onze deskundige adviseurs zijn er om u vrijblijvend van advies te dienen, onder het genot van een kopje verse koffie. Onze showroom is zes dagen per week geopend. Kom gerust eens langs.

Een afspraak bij u thuis is snel gemaakt 
In onze showroom (en via deze website) kunt u ook een afspraak maken voor bij u thuis. Onze adviseur komt dan geheel vrijblijvend naar u toe. Op basis van uw specifieke situatie, en natuurlijk uw wensen en eisen, kan hij een vakkundig advies op maat geven.

Vraag altijd een gespecificeerde opgaaf van de kosten
Natuurlijk wilt u vooraf weten wat de kosten zijn, en hoe die zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledige gespecificeerde offerte op schrift, waarin alles tot in detail is beschreven en uitgetekend. En natuurlijk nemen we graag de tijd om de offerte stap voor stap met u door te spreken.

Maximale garantie!
Naast dagelijks plezier en gebruiksgemak is een vouwwand ook een goede investering in uw woning. Meestal verhoogt u de waarde van uw woning met meer dan het bedrag van de investering zelf. Dreumel verstrekt altijd een schriftelijk garantiebewijs, zodat u verzekerd bent van een waardevaste investering.

Geef pas opdracht als alles helemaal klopt!  
Geef pas opdracht als de offerte volledig in overeenstemming is met uw wensen, eisen en gemaakte afspraken. Dreumel bevestigt uw opdracht altijd schriftelijk, samen met de gemaakte afspraken rond levertijd en montage. Bovendien hanteert Dreumel duidelijke en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Zo weet u altijd precies waar u opdracht voor heeft gegeven.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een ‘inmeet-afspraak’ bij u thuis. Aan de hand van uw bevestiging wordt alles nogmaals zorgvuldig gecheckt en nagemeten. Ook worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Zowel u als wij weten daarna met 100% zekerheid dat alles precies zo wordt besteld én gemaakt als de bedoeling is.

Aan het werk
Op de geplande dag van plaatsing beginnen we met de voorbereidingen; waar nodig worden meubels en vloerbedekking afgedekt. Dan demonteren we het oude kozijn of de oude vouwwand, direct gevolgd door de montage van uw nieuwe vouwwand. Dreumel hanteert deze methode (die ook op een aparte pagina uitgebreider is beschreven) om er voor te zorgen dat uw woning elke avond ‘dicht’ is. Een geruststellende gedachte. Afhankelijk van de omvang vindt de afwerking op diezelfde, of de volgende dag(en) plaats.

Oplevering en garantie
Na afloop van de werkzaamheden vindt een nauwkeurige opleveringsinspectie plaats. Samen met u wordt alles wat gedaan is nagelopen. Eventuele onvolkomenheden worden aangetekend en meteen of op een later moment verholpen. Nadat alles volledig in overeenstemming is met de opdracht wordt de opleveringslijst ondertekend. Vervolgens ontvangt u het Dreumel garantiecertificaat, dat u verzekert van jarenlang plezier en gebruiksgemak van uw vouwwand.

Service en onderhoud
De eigen service en onderhoudsdienst van Dreumel staat voor u klaar als zich onverhoopt een probleem voordoet. Voor veel voorkomende vragen kunt u terecht op een aparte pagina op deze site, en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over service of onderhoud. Want ook jaren na plaatsing kan iedere klant van Dreumel rekenen op een vakkundig advies en uitstekende service.