Vouwwanden

brengen buiten naar binnen

Geniet zowel binnen als buiten van een vouwwand van Dreumel


Veel daglicht en een weids uitzicht op uw tuin en de omgeving. Met onze vouwwanden heeft u het hele jaar door een bijzondere totaalbeleving. Een transparante overgang van binnen naar buiten en natuurlijk andersom. Verhoog uw wooncomfort met grenzeloze vrijheid. Onze vouwwanden verbinden u met uw omgeving. Een vouwwand is in feite de overtreffende trap van een schuifpui, doordat zij een volledige, ononderbroken opening mogelijk maakt. Een bezoek aan onze showroom is de enige echte manier om u volledig op de hoogte te brengen van alle unieke uitvoeringen. U bent van harte welkom!

Hoe werkt een vouwwand?


Een vouwwand kan op veel verschillende manieren worden ingedeeld en uitgevoerd; naar binnen of naar buiten vouwend, uit één deel (alle panelen naar één kant) of uit twee delen (een of meer panelen naar beide kanten), met of zonder loopdeur, etc. Onderstaande animatie toont de werking van een vouwwand in een - min of meer - standaard uitvoering.

Alles over vouwwanden van binnen
in ons online magazine

In de Vouwwanden Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Bekijk de Vouwwanden Special.

Waarom een vouwwand?


Uw woonkamer/keuken en tuin als één geheel Het grootste voordeel van een vouwwand ligt in het feit dat deze in open toestand een volledig vrije doorgang creëert. Uw woonkamer (of -keuken) wordt werkelijk één met uw tuin.

Meerwaarde voor uw woning

Een vouwwand van Dreumel is een investering die zich bij verkoop van uw woning altijd terugverdient. Meestal blijkt dat de totale waarde van een woning stijgt met een bedrag dat hoger is dan dat van de investering zelf.

Hoge lichtopbrengst

Veel licht in huis is prettig. En dat niet alleen, het is ook nog eens gezond. Voldoende zonlicht geeft energie en een goed humeur. De glazen wanden geven het licht graag door. Indien gewenst van buiten te openen en sluiten Een vouwwand kan worden uitgerust met een loopdeur - een deur die als toegang tot uw woning kan worden gebruikt, en die van buiten af te openen en te sluiten is. Hiermee combineert u feitelijk de voordelen van een normale openslaande deur met die van een vouwwand.

Binnenkeuken wordt buitenkeuken

Zeker als u een vouwwand toepast bij een woonkeuken ontstaat door de volledige opening als het ware één ruimte. De binnenkeuken laat zich daardoor als vanzelf als een buitenkeuken gebruiken.

Gemak dient de mens

Laten we vooral het belangrijkste niet vergeten; het (gebruiks)gemak, comfort en genot dat een vouwwand u dagelijks verschaft doordat woonkamer en tuin als het ware één worden. Niet voor niets is de meest gehoorde reactie van onze opdrachtgevers: 'Dit hadden we jaren eerder moeten doen...'.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u de plaatsing van een aluminium of houten vouwwand door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van vouwwanden


Daarom kiest u voor vouwwanden van Dreumel:

• Energiebesparend en duurzaam

Zowel aluminium als houten vouwwanden isoleren bijzonder goed. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is al het gebruikte materiaal vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam.

• Een volledige opening

Een vouwwand maakt een volledige opening mogelijk; er blijft geen deel staan waarachter de andere delen verdwijnen. Uw woonkamer (of -keuken) wordt werkelijk één met uw tuin. Binnen wordt buiten, en andersom...

• Eindeloze mogelijkheden

Formaat, aantal delen, materiaal, kleur, oppervlakte structuur, draaiwijze; vrijwel alles kan met een Dreumel vouwwand.

• Soepel

De vouwwanden van Dreumel zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen vouwt zelfs een grote vouwwand moeiteloos en geruisloos dicht, ongeacht of deze naar binnen of naar buiten opent.

• Veiligheid boven alles

Zowel aluminium als houten vouwwanden houden inbrekers buiten en uw bezittingen binnen. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de vouwwanden van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Jarenlang gegarandeerd plezier

Perfect ontwikkelde techniek en eerste klas materialen zorgen voor vele jaren van zorgeloos gebruiksgemak. Niet voor niets worden de onderhoudsarme vouwwanden van Dreumel geleverd met een uitgebreide en jarenlange garantie.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing van uw vouwwand. 

Van showroombezoek tot vouwwand

Het plaatsen van een aluminium of houten vouwwand is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor een aluminium of houten vouwwand, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.
 

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing van uw vouwwand
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de vouwwand(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe vouwwanden.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste vouwwanden uit in ons fotoarchief

Foto's van vouwwanden

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Vouwwanden Special editie
van onze online magazines.