Hoe kies je de juiste tuinkamer?

Met de onderstaande tips en suggesties van Dreumel

Tuinkamers, serres, terrasoverkappingen, veranda’s en balkonbeglazing voegen op elk hun eigen manier plezier, gemak, ruimte én waarde toe aan uw woning. Dreumel levert de topkwaliteit van het merk Solarlux en mag zich Solarlux Active Partner noemen. Dreumel helpt u graag bij uw keuze uit de talloze mogelijkheden en uitvoeringen. We hebben hieronder onze ‘tips en suggesties’ voor u op een rijtje gezet.

Waar gaat uw voorkeur naar uit?
Wat past het best bij u en uw woning, de uitstraling van echt hout of juist de 'look and feel' van aluminium? Wilt u vrijwel wind- en waterdicht, of zoekt u juist een beperkte beschutting? Op onze site treft u een uitgebreid assortiment aan en tal van fraaie, aansprekende voorbeelden. Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis zodat een adviseur van Dreumel u vakkundig en op maat kan adviseren.

Onze website als eerste inspiratiebron
U heeft onze website inmiddels gevonden. Dat is een prima eerste stap om inspiratie op te doen. U kunt uit de vele voorbeelden ideeën opdoen, want u vindt hier tal van fraaie mogelijkheden uitgevoerd in hout en/of aluminium. Bekijk wat Dreumel ook voor uw woning kan betekenen en lees de ervaringen van onze klanten.

Kijk voor ideeën eens rond in uw wijk  
Is de tuinkamer, serre, terrasoverkapping, veranda of balkonbeglazing onderdeel van grotere (verbouw)plannen? Wellicht denkt u al jaren aan het vervangen van uw kozijnen, ramen en/of deuren? En misschien heeft u bij uw buren een fraaie nieuwe dakkapel gezien waarvan u denkt; ‘zo’n mooie extra kamer op zolder is wel iets voor ons’. Op deze website en in onze showroom vindt u tal van ideeën en mogelijkheden om uw huis groter, waardevoller en fraaier te maken, kijk dus gerust eens rond.

Verrassende voorbeelden in onze unieke toonzaal
Trakteer uzelf op een uniek uitje: bezoek onze showroom en beleef plezier aan aansprekende praktijksituaties, die we daar van alle producten hebben tentoongesteld. De mogelijkheden in kleur, materiaal, uitvoering en detaillering kunt u daar op uw gemak bekijken en onderzoeken. Vraag onze adviseurs - onder het genot van een vers kopje koffie - alles wat u wilt weten. Daar zijn ze voor; ze staan geheel vrijblijvend voor u klaar. Onze showroom is zes dagen per week geopend.

Laat u thuis uitgebreid adviseren!
In onze showroom (en via deze website) kunt u ook een afspraak maken voor bij u thuis. Onze adviseur komt dan geheel vrijblijvend naar u toe. Op basis van uw specifieke situatie, en natuurlijk uw wensen en eisen, kan hij een vakkundig advies op maat geven.

Vraag altijd vooraf een exacte prijsopgaaf
Natuurlijk wilt u vooraf weten wat de kosten zijn, en hoe die zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledige gespecificeerde offerte, waarin alles tot in detail is beschreven en uitgetekend. En we nemen graag de tijd om de offerte stap voor stap met u door te spreken.

Zekerheid door uitgebreide garantie
Een tuinkamer, serre, terrasoverkapping, veranda of balkonbeglazing is een bijzonder goede investering in uw woning. De waardetoename van uw woning is meestal meer dan het bedrag van de investering zelf. Bovendien bent u bij Dreumel verzekerd van een waardevaste investering, omdat Dreumel altijd een schriftelijk garantiebewijs verstrekt.

Offerte precies volgens afspraak? Geef ons dan pas opdracht!
Dreumel bevestigt uw opdracht altijd schriftelijk, samen met de gemaakte afspraken rond levertijd en bouw/plaatsing. Geef dus alleen opdracht als de offerte volledig klopt en u overtuigd bent van de garantie(s). Dreumel hanteert  duidelijke en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Dan weet u altijd exact waarvoor u opdracht heeft gegeven.

Hoogte, breedte, diepte...
Als we uw opdracht hebben ontvangen maken we een ‘inmeet-afspraak’ bij u thuis. Op basis van uw bevestiging wordt alles nogmaals zorgvuldig gecheckt en nagemeten en de werkzaamheden in detail nog eens met u doorgenomen. Beiden weten we dan zeker dat alles precies zo wordt besteld én uitgevoerd zoals afgesproken.

Uitvoering van de werkzaamheden
Op de afgesproken dag treffen we eerst de noodzakelijke voorbereidingen voor de bouw zoals – indien noodzakelijk - het aanbrengen van de fundatie of het verzorgen van metselwerk. Afhankelijk van de situatie neemt de totale bouw 1 tot 5 werkdagen in beslag; eerst plaatsen we de constructie, vervolgens het glas en tot slot zorgen wij voor de het aanbrengen van details zoals aansluitingen, verlichting en verwarming. Wij hebben op een aparte pagina uitgebreider beschreven hoe een en ander in z'n werk gaat.

Oplevering en garantie
Na afloop van de werkzaamheden vindt een nauwkeurige opleveringsinspectie plaats. Samen met u worden alle afgesproken werkzaamheden nagelopen. Eventuele onvolkomenheden worden aangetekend en meteen of op een later moment verholpen. Is alles in overeenstemming met de opdracht gedaan, dan wordt de opleveringslijst ondertekend. Daarna u ontvangt het Dreumel garantiecertificaat, zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier en gebruiksgemak.

Service en onderhoud
De eigen service en onderhoudsdienst van Dreumel staat voor u klaar als zich onverhoopt een probleem voordoet. Voor veel voorkomende vragen kunt u terecht op een aparte pagina op deze site, en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over service of onderhoud. Want ook jaren na plaatsing kan iedere klant van Dreumel rekenen op een vakkundig advies en uitstekende service.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren