Tuinkamers

Een tuinkamer biedt u alle voordelen van een serre. Extra ruimte, een verbinding tussen uw huis en uw tuin en veel licht door grote glasoppervlakken. Daarnaast geeft een tuinkamer u alle voordelen van een veranda. Eenvoudig aan te brengen, vaak geen vergunning benodigd en lagere aanschaf- en plaatsingskosten.

Een tuinkamer wordt ook wel beschreven als een terrasoverkapping in combinatie met een transparante draai/schuif wand. Het is ook mogelijk om eerst alleen een terrasoverkapping of veranda te plaatsen en deze pas in een later stadium te voorzien van verticale glaselementen.
Bij wind of motregen sluit u de verticale elementen en bent u in uw tuinkamer optimaal beschermd. Bij zonneschijn opent u uw tuinkamer in een handomdraai en kunt u genieten van uw ‘openluchtterras’.

Net als bij de balkonbeglazing kunt u kiezen voor een geheel transparante uitvoering of voor een versie waarbij elk verticaal paneel is gevat in een slank kozijn. De tuinkamer (ook wel terraskamer genoemd) met transparante beglazing koppelt een vrijwel onzichtbare afsluiting aan goede bescherming tegeen regen en spatwater. Tussen de glazen panelen zit altijd een minimale ruimte, waardoor deze tuinkamer geen 100% winddichte afsluiting vormt. De omkaderde tuinkamer sluit wel vrijwel volledig, en biedt dan ook een nog betere bescherming tegen wind en regen. Doordat het profiel van een omkaderde tuinkamer zeer slank is wordt het uitzicht er niet of nauwelijks door gehinderd.
Tuinkamers worden geleverd in hout en aluminium.

Om u uitgebreid kennis te laten maken met dit nieuwe fenomeen hebben wij enkele tuinkamers geplaatst in onze unieke showroom.
U bent van harte welkom om eens rustig te kijken wat een tuinkamer precies inhoudt. En natuurlijk staan we klaar om u zorgvuldig te adviseren bij de bijna onbeperkte mogelijkheden van dit bijzondere nieuwe product.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren