Schuifpuien

vervangen openslaande deuren

Kies voor ruimte, gemak en comfort

Wilt u uw openslaande deuren laten vervangen door een schuifpui? Of is uw bestaande schufpui aan vervanging toe? Dreumel levert altijd volledig op maat gemaakte schuifpuien. U kunt uw schuifpui dus zelf naar uw eigen wensen samenstellen. In de schuifpuien van Dreumel komen design, comfort, veiligheid en duurzaamheid optimaal samen.

Kies voor ruimte

Het grote voordeel van schuifpuien ten opzichte van openslaande deuren is de ruimte die u erbij krijgt. Meestal draaien openslaande deuren naar buiten open, zodat u de eerste meter van uw tuin of terras altijd vrij moet houden. Bij schuifpuien is dit verleden tijd, een geopende schuifpui neemt net zo weinig ruimte in als een gesloten.

Kies voor gemak

De schuifpuien van Dreumel onderscheiden zich door het zeer lichte loopwerk. Het kost vrijwel geen moeite om zelfs grote schuifpuien te openen of te sluiten. De gehele constructie is zeer stabiel en heeft een lage instap dorpel. Bovendien is iedere schuifpui voorzien van inbraakwerend beslag; inbrekers krijgen vrijwel geen kans.

Kies voor comfort

Ondanks de grote glasoppervlakken die kenmerkend zijn voor schuifpuien zult u niets merken van tocht of comfortverlies. De hoogwaardige meerkamerkozijnen waaruit schuifpuien van Dreumel zijn vervaardigd bieden maximale isolatie. En natuurlijk zijn Dreumel schuifpuien volledig wind- en waterdicht.

De belangrijkste redenen om te kiezen voor vervangen

Voor het laten vervangen van uw huidige situatie door een of meer schuifpuien bent u bij Dreumel aan het juiste adres. We zetten een paar belangrijke redenen voor u op een rijtje:

Nooit meer schilderen

Kunststof en aluminium schuifpuien zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt de kozijnen tientallen jaren mooi houden door af en toe de kozijnen schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel. De kozijnen kunnen niet verrotten, doordat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de kozijnen vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de schuifpuien van Dreumel. 

Een veilig gevoel

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn onze schuifpuien voorzien van een stalen profiel, inbraakvrije scharnieren en inbraakvrij beslag. Onze schuifpuien voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis!

Een lagere energiefactuur door uitstekende isolatiewaarden

Het profiel van de kozijnen waaruit schuifpuien van Dreumel zijn vervaardigd bevat verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u uw schuifpui te laten vervangen door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Van showroombezoek tot vervanging van schuifpuien

Het vervangen van een schuifpui is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor dhet vervangen van een of meer schuifpuien, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Vervanging van uw oude en plaatsing nieuwe schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude schuifpuien, direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Alles over schuifpuien
in ons online magazine

In de Schuifpuien Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Bekijk de Schuifpuien Special.

 

De voordelen van schuifpuien


Daarom kiest u bij vervanging voor een schuifpui van Dreumel: 

• Energiebesparend en duurzaam

Zowel kunststof als aluminium schuifpuien isoleren bijzonder goed isolerend. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is zowel kunststof als aluminium vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam. 

• Ruimtebesparend

Het vervangen van openslaande deuren zorgt voor veel ruimtewinst in uw tuin of op uw terras. 

• Soepel

De schuifpuien van Dreumel zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen gaat zelfs een grote schuifpui moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

Zowel kunststof als aluminium schuifpuien geven inbrekers geen schijn van kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de schuifpuien van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Onderhoudsvriendelijk

Schuifpuien van kunststof of aluminium hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige vervanging en plaatsing. 

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.