Schuifpuien

plaatsen is vakwerk

En voor vakwerk moet je bij een professioneel bedrijf zijn
 

Speciaal voor het plaatsen van schuifpuien beschikt Dreumel over een ervaren team van eigen monteurs. Ze zijn allemaal getraind in alles wat komt kijken bij het plaatsen van schuifpuien. En ze zijn gewend om te werken in bewoonde wonigen. Allemaal zaken die bij het plaatsen van schuifpuien het verschil maken. 

Hoe gaat het plaatsen van een schuifpui in zijn werk? 

Het plaatsen van een schuifpui gaat het makkelijkste door middel van een aantal standaard stappen. Binnen een dag zit de schuifpui op zijn plaats en kun je direct genieten van meer daglicht in huis en het mooiste uitzicht.
Om u een goede indruk te geven van de werkwijze van Dreumel hebben wij onderstaand het gehele proces verdeeld in 3 stappen.

 

De voorbereidingen

Het zal u niet verbazen dat aan het plaatsen van een schuifpui veel voorbereidingen voorafgaan. Of het nou om kleine 2-delige schuifpui gaat of grote 4-delige schuifpui van meer dan 6 meter, alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis.
Elk project is natuurlijk anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom dan ook eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom, of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.

De werkzaamheden

Na transport en levering van de schuifpui en het glas wordt aangevangen met de werkzaamheden, natuurlijk in nauw overleg met u. De werkmethode van Dreumel zorgt ervoor dat uw huis altijd 's avonds 'dicht' is. Vrijwel meteen na plaatsing wordt de binnenafwerking gedaan, zodat een kamer die 'klaar' is, ook daadwerkelijk klaar is, en er naderhand niet nogmaals werkzaamheden in die kamer hoeven te worden uitgevoerd.

Ook voor de werkzaamheden geldt dat er veel meer te vertellen is dan waar we hier ruimte voor hebben, en bovendien is geen enkel project hetzelfde. Aarzel dan ook niet als u meer wilt weten of vragen heeft. Neem kontakt op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom of voor een afspraak bij u thuis.

Het eindresultaat

Goed, dat was het, het werk zit erop. Bedankt en tot ziens... Niet bij Dreumel, want nadat alles klaar is, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u wordt de geplaatste schuifpui nagelopen, en wordt een opleveringscontrole uitgevoerd. Eventuele details die aan de aadacht zijn ontsnapt worden vanzelfsrpekend hersteld, zodat uiteidelijk alles de perfecte afwerking heeft die u van Dreumel mag verwachten.

Om met eigen ogen vooraf te zien wat Dreumel bedoelt met een perfekte afwerking is een bezoek aan onze uitgebreide showroom eigenlijk een must. Ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en serres; alles staat er klaar om u te laten zien dat kwaliteit bij Dreumel geen loze kreet is.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u een of meer schuifpuien te laten plaatsen door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van schuifpuien


Daarom kiest u voor het plaatsen van een schuifpui van Dreumel:

• Energiebesparend en duurzaam

Zowel kunststof als aluminium schuifpuien isoleren bijzonder goed isolerend. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is zowel kunststof als aluminium vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam.

• Ruimtebesparend

Geen openslaande deuren betekent geen ruimteverlies in uw tuin of op uw terras.

• Soepel

Door Dreumel geplaatste schuifpuien zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen gaat zelfs een grote schuifpui moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

De schuifpuien die Dreumel plaatst geven inbrekers geen schijn van kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de schuifpuien van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Onderhoudsvriendelijk

Schuifpuien van kunststof of aluminium hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing. 

Van showroombezoek tot het plaatsen van nieuwe schuifpuien

De montage en het plaatsen van schuifpuien is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt welke schuifpuien u laat plaatsen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de schuifpuien.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Alles over schuifpuien
in ons online magazine

In de Schuifpuien Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Bekijk de Schuifpuien Special.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.