Schuifpuien

met kunststof kozijnen

Een ideale combinatie...

Schuifpuien met kunststof kozijen vormen een idelae combinatie; onderhouds- én tochtvrij, zeer soepele bediening én een gegarandeerd lange levensduur.
Met een schuifpui geniet u van meer daglicht in uw woning en heeft u onbelemmerd zicht op uw terras of tuin. De kunststof kozijnen van de schuifpuien zorgen voor een uitstekende isolatie en dargen zo bij aan de duurzaamheid van uw woning. Daarnaast neemt de waarde van een woning altijd toe na de plaatsing van schuifpuien met kunststof kozijnen, vaak met een bedrag dat hoger is dan de investering zelf.

Bij Dreumel kunt u uw kunststof schuifpui naar uw persoonlijke wensen samenstellen, zodat deze volledig aansluit bij het karakter van uw woning. De kunststof schuifpuien zijn verkrijgbaar in vele kleuren, standaard voorzien van hoogrendements isolatieglas en inbraakwerend beslag. Neem eens een kijkje in onze showroom om de verschillende voorbeelden te bekijken en u te laten adviseren door een van onze specialisten.
 

Wordt het een hefschuifpui of kiepschuifpui?

Dreumel levert twee typen schuifpuien, een hefschuifpui en een kiepschuifpui. (NB. Is dit nog steeds relevant??? Zoja, dan nieuwe detail foto's maken)

Een hefschuifpui met kunststof kozijnen opent u door middel van de greep aan de binnenzijde van de deur. De deur zelf loopt op op wieltjes, waardoor deze makkelijk open en dicht te schuiven is. De Dreumel hefschuifpui onderscheidt zich door de hoge isolatie en wind- en waterdichtheid, het vier-kamersysteem, de dubbele rubberafdichtingen en door het lichte schuiven. De hefschuifpui is zeer stabiel door de dikwandige staalversterkingen en heeft een lage, vlakke aluminium instapdorpel.

Een kiepschuifpui heeft u de mogelijkheid om de schuifpui zowel open te schuiven als op een kiepstand te zetten. De Dreumel kiepschuifpui wordt vervaardigd uit profielen van kunststof kozijnen. Daardoor kan de profilering en het aanzicht van de kunststof schuifpui gelijk zijn aan de overige kozijnen in uw woning. De kiepstand zorgt voor een extra ventilatiemogelijkheid, de reden waarom in sommige gevallen specifiek voor een kiepschuifpui wordt gekozen.

De grootste voordelen van kunststof
op een rij

Nauwelijks omkijken naar onderhoud

Kunststof schuifpuien zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt uw schuifpui tientallen jaren mooi houden door af en toe de kunststof kozijnen schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel. Kunststof schuifpuien kunnen niet verrotten doordat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de kozijnen vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de kunststof schuifpuien Dreumel.

Een veilig gevoel

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn de schuifpuien met kunststof kozijnen voorzien van een stalen profiel, inbraakwerende scharnieren en inbraakwerend beslag. Onze schuifpuien voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis!

Geen tocht meer

Het profiel van de kunststof kozijnen van Dreumel schuifpuien bevat verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Stijl en kleur bepaalt u zelf

De kunststof schuifpuien van Dreumel kunt u naar uw persoonlijke smaak samenstellen. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren, diverse structuren en verschillende beglazing. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met die van de buitenzijde van de schuifpui.

Wist u dat u ook kan kiezen voor een kunststof schuifpui met een houtlook? Hierdoor zijn de kunststof schuifpuien nauwelijks te onderscheiden van houten schuifpuien. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof met behoud van dezelfde uitstraling als hout.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u een of meer kunststof schuifpuien van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van een kunststof schuifpui


Daarom kiest u voor een kunststof schuifpui van Dreumel:

• Veilig

Een kunststof schuifpui van Dreumel is inbraakwerend en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

De Kunststof kozijnen van een kunststof schuifpui isoleren perfect. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Onderhoudsvriendelijk

Een kunststof schuifpui hoeft u nooit te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Duurzaam

Een kunststof schuifpui heeft een lange levensduur en is volledig recyclebaar.

• Budgetvriendelijk

Een kunststof schuifpui is aanzienlijk goedkoper dan een houten schuifpui.

Van showroombezoek tot nieuwe kunststof schuifpui

De montage van een kunststof schuifpui is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor een of meer aluminium schuifpuien, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe kunststof schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de kunststof schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe schuifpuien.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.