Schuifpuien

met houten kozijnen

Een onmiskenbare uitstraling

Houdt u van ambacht, stijl en een warme uitstraling? Dan past de keuze voor houten kozijnen kiezen voor uw schuifpuien heel goed. Hout is van nature zeer goed isolerend en past bijna bij elke woning.
Een houten schuifpui maakt uw woonkamer ruimtelijker en zorgt voor een zee van natuurlijk licht. Met een schuifpui creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Zo wordt uw tuin een verlengstuk van uw woning. Van nieuwbouw tot renovaties, bij Dreumel vindt u de ideale houten schuifpui voor uw woning. 

Typisch Nederlandse detaillering

Dreumel gebruikt voor een houten schuifpui een hardhouten kozijn type Woodline, vervaardigd volgens typisch Nederlandse detaillering. Hierdoor past een houten schuifpui altijd perfect bij de oorspronkelijke uitstraling van uw woning. Daarnaast geeft de keuze voor hout uw woning een sfeervol aanzien. Dreumel Woodline schuifpuien worden met de grootste nauwkeurigheid en vakmanschap geproduceerd. Niet voor niets voldoen de houten schuifpuien van Dreumel aan de hoogste eisen van isolatie en inbraakwering.

Alle voordelen, gecombineerd met karakter

Een lagere energierekening dankzij de hoge isolatiewaarden

Geef wind, geluid en koude geen kans om binnen te dringen. Met een houten schuifpui van Dreumel beschikt u over een sterke en stabiele constructie die uitstekend isoleert. De houten kozijnen vormen een uitstekende thermische onderbreking. Daardoor is er geen condensatie of warmtegeleiding mogelijk. De schuifpuien met houten kozijnen van Dreumel houden de warmte binnen en de koude buiten.

Geef inbrekers geen kans

Het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht neemt helaas nog dagelijks toe. In Nederland vindt er elke twee minuten een inbraak plaats. Kies daarom voor inbraakveilige robuuste houten schuifpui. Dreumel maakt alleen gebruik van gecertificeerd beslag. Onze houten schuifpuien geven inbrekers geen schijn van kans door een slimme meerpuntssluiting en inbraakwerende sluitnokken. Tevens zijn al onze houten schuifpuien voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bijna geen omkijken naar onderhoud

Een houten schuifpui vraagt maar weinig onderhoud. Zo is deze door de beschermende drenkingslaag de eerste 8 á 10 jaar schildervrij. Een houten schuifpui is makkelijk te onderhouden met een lauw sopje. Even goed naspoelen met water en drogen met een zeem is belangrijk om de toplaag te beschermen. 

Wat zeggen anderen...

Overweegt u een of meer houten schuifpuien van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Van showroombezoek tot nieuwe houten schuifpui

De montage van een houten schuifpui is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor houten schuifpuien, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe houten schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de houten schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe schuifpuien.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.
 

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

De voordelen van houten schuifpuien


Daarom kiest u voor een houten schuifpui van Dreumel: 

• Energiebesparend en duurzaam

Houten schuifpuien isoleren bijzonder goed isolerend. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is zowel kunststof als aluminium vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam. 

• Ruimtebesparend

Geen openslaande deuren betekent geen ruimteverlies in uw tuin of op uw terras. 

• Soepel

De houten schuifpuien van Dreumel zijn makkelijk te bedienen. Met de gelagerde wielen gaat zelfs een grote schuifpui moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

Houten schuifpuien geven inbrekers geen schijn van kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de schuifpuien van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing. 

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.