Hoe kies je de juiste schuifpui?

Met de onderstaande tips en suggesties van Dreumel

Zoals veel producten van Dreumel is ook een schuifpui een investering voor de lange termijn. Dreumel helpt u graag om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt. Met onze ‘tips en suggesties’ hieronder gaat u in elk geval goed voorbereid van start.

Waar gaan uw gedachten naar uit?
Bent u gecharmeerd van vrijwel onderhoudsvrije kunststof schuifpui? Valt u juist voor u de uitstraling van echt hout? Of is de aluminium schuifpui door zijn ranke profilering het helemaal voor u? Uit hoeveel delen wilt u dat uw schuifpui gaat bestaan en heeft u ook al eens een vouwwand overwogen? Er is keus genoeg, maak daarom eens geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis zodat een adviseur van Dreumel u een vakkundig advies op maat kan geven.

U bent inmiddels op de goede weg
Een verstandige eerste stap is uw huidige bezoek aan de website van Dreumel! Op deze website vindt u tal van voorbeelden en de mogelijkheden van schuifpuien in kunststof, hout en aluminium. Bekijk wat Dreumel ook voor uw woning kan betekenen. En lees de ervaringen van onze klanten.

Informeer eens in uw omgeving
Uw keuze voor een schuifpui is misschien een deel van een groter verbouwplan? Wellicht bent u ook toe aan nieuwe kozijnen, of overweegt u een dakkapel die van uw zolder een of meer kamers maakt. En misschien heeft u bij een van uw kennissen balkonbeglazing of een tuinkamer gezien waarvan u denkt; ‘dat is dé oplossing voor mij’. Op deze website en in onze showroom vindt u tal van inspirerende ideeën. Surf dus gerust eens wat langer rond.

Kom langs, en laat u verrassen in onze showroom  
Onze showroom is zes dagen per week geopend. Een bezoek aan onze showroom kan een belangrijke stap zijn bij het bepalen van uw wensen. We hebben verschillende soorten schuifpuien opgesteld, die u op uw gemak kunt testen en bekijken. Bovendien zijn onze adviseurs aanwezig om u onder het genot van een vers kopje koffie alle gewenste toelichting te geven over kleuren, materialen en uitvoeringen.

Advies aan huis
In onze showroom (en via deze website) kunt u ook een afspraak maken voor bij u thuis. Onze adviseur komt dan geheel vrijblijvend naar u toe. Op basis van uw specifieke situatie, en natuurlijk uw wensen en eisen, kan hij een vakkundig advies op maat geven.

Altijd een schriftelijke offerte
Natuurlijk wilt u vooraf weten wat de kosten zijn, en hoe die zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde schriftelijke kostenopgaaf, waarin alles tot in detail is beschreven en uitgetekend. En natuurlijk nemen we de tijd om de offerte stap voor stap met u door te spreken.

De zekerheid van Dreumel: optimale garantie
Van uw nieuwe schuifpui verlangt u een lange levensduur. Dreumel verstrekt altijd een schriftelijk garantiebewijs waarmee uw zekerheid is gewaarborgd. Bovendien levert Dreumel met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en waar van toepassing met het KOMO-keur.

Kloppen de (prijs)afspraken? Dan kunt u ons de opdracht verstrekken
Geef alleen opdracht voor het plaatsen van uw nieuwe schuifpui als de (prijs)afspraken volledig kloppen en u overtuigd bent van de garantie(s). Dreumel bevestigt uw opdracht altijd schriftelijk, samen met de gemaakte afspraken rond levertijd en montage. Bovendien hanteert Dreumel duidelijke en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Zo weet u altijd precies waar u opdracht voor heeft gegeven.

Meten en nog eens meten
Na uw opdracht maakt Dreumel een ‘inmeet-afspraak’ bij u thuis. Aan de hand van uw bevestiging wordt alles nogmaals zorgvuldig gecheckt en nagemeten. Ook worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Dan weten u en wij met 100% zekerheid dat alles precies zo wordt besteld én uitgevoerd als de bedoeling is. Verrassingen zijn vrijwel uitgesloten, want in deze fase zit niemand daarop te wachten.

De aanpak van de werkzaamheden
Op de geplande dag wordt gestart met de voorbereidingen; waar nodig worden meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van het oude kozijn of de oude schuifpui, direct gevolgd door de montage van uw nieuwe schuifpui. Dreumel hanteert deze methode (die ook op een aparte pagina uitgebreider is beschreven) om er voor te zorgen dat uw woning elke avond ‘dicht’ is. Een geruststellende gedachte. Afhankelijk van de omvang vindt de afwerking op diezelfde, of de volgende dag(en) plaats.

Oplevering en garantie
Na afloop van de werkzaamheden vindt een nauwkeurige opleveringsinspectie plaats. Samen met u wordt alles wat gedaan is nagelopen. Eventuele onvolkomenheden worden aangetekend en meteen of op een later moment verholpen. Nadat alles volledig in overeenstemming is met de opdracht wordt de opleveringslijst ondertekend. Vervolgens ontvangt u het Dreumel garantiecertificaat, dat u verzekert van jarenlang plezier en gebruiksgemak van uw schuifpui.

Service en onderhoud
De eigen service en onderhoudsdienst van Dreumel staat voor u klaar als zich onverhoopt een probleem voordoet. Voor veel voorkomende vragen kunt u terecht op een aparte pagina op deze site, en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over service of onderhoud. Want ook jaren na plaatsing kan iedere klant van Dreumel rekenen op een vakkundig advies en uitstekende service.