Schuifpuien

met aluminium kozijnen

Slank, rank en elegant

Een of meer schuifpuien met aluminium kozijnen vormen de kroon op uw woonkamer en/of -keuken. Het slanke profiel van de aluminium kozijnen zorgt een zee van natuurlijk licht. Vooral als renovatie van stalen kozijnen zorgt de ranke detaillering voor het volledig behoud van de oorspronkelijke uitstraling. En door de prachtige kleuren en oppervlakte afwerkingen van vandaag de dag kunt u er zeker van zijn dat het eindresultaat bijzonder elegant zal zijn.

Met een schuifpui creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Uw tuin terras wordt een verlengstuk van uw woonkamer. Van nieuwbouw tot renovaties, bij Dreumel vindt u de ideale schuifpui voor uw woning. 
 

Uitermate geschikt voor grote raampartijen

Aluminium is een robuust materiaal met een moderne uitstraling, uitermate geschikt voor grote raampartijen. Dankzij de hoge isolatiewaarden, de goede water- en winddichtheid, optimale inbraakbeveiliging en bijzonder smalle profielen voldoen onze aluminium schuifpuien aan al uw wensen.

Een aluminium schuifpui op maat

Een schuifpui is altijd maatwerk. Dubbel glas of triple glas? Twee schuivende delen of liever drie? Een ingebouwd verluchtingsrooster? Of een ander soort bijzondere afwerking? Aan u de keus!
Met advies van onze ervaren adviseurs stellen wij een schuifpui samen geheel passend aan uw wensen en woning. In onze onze showroom kunt u voorbeelden van 2-delige, 3-delige én 4-delige aluminium schuifpuien bekijken. En natuurlijk vertellen we u graag alles over de prachtige accessoires en bijzondere toepassingen.

Openingsmogelijkheden van een aluminium schuifpui

Monorail
Een monorail schuifpui combineert een vaste beglazing met een bewegende vleugel. Dit railsysteem geeft uw schuifpui een minimalistische, strakke look door de grote glaspartij in het vaste gedeelte van het raam.

Duorail
Een duorail zorgt ervoor dat u één of beide vleugels van de schuifpui kunt bewegen. De twee identieke vleugels en gelijke glaspartijen creëren hierdoor een symmetrisch geheel.

Trirail
De trirail is uitermate geschikt voor een schuifpui met heel brede raampartijen. U kunt een extra schuivende vleugel toevoegen door de derde rail. Die extra vleugel schuift u over de eerste vleugel om twee derde van het raamoppervlak te openen.

Welke openingsmogelijkheid het meest geschikt is voor uw aluminium schuifpui laten we u graag zien in onze showroom.

Waarom een aluminium schuifpui?

Een lagere energierekening dankzij de hoge isolatiewaarden

Geef wind, geluid en koude geen kans om binnen te dringen. Met een aluminium schuifpui van Dreumel beschikt u over een sterke en stabiele constructie die uitstekend isoleert. De profielen van de aluminium kozijnen zijn uitgevoerd met een thermische onderbreking. De stilstaande lucht in het holle profiel dient als thermische isolator. Daardoor is er geen condensatie of warmtegeleiding mogelijk. De schuifpuien met aluminium kozijnen van Dreumel houden de warmte binnen en de koude buiten.

Geef inbrekers geen kans

Het aantal inbraken waarbij waardevolle spullen gestolen worden en vernielingen in huis worden aangebracht neemt helaas nog dagelijks toe. In Nederland vindt er elke twee minuten een inbraak plaats. Kies daarom voor een inbraakwerende aluminium schuifpui. Dreumel maakt alleen gebruik van gecertificeerd beslag. Onze aluminium schuifpuien geven inbrekers geen schijn van kans door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken. Tevens zijn al onze aluminium schuifpuien voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Nooit meer schilderen

Aluminium is een zeer mooi en stijlvol materiaal. Bovendien zijn schuifpuien met aluminium kozijnen onderhoudsvrij; plamuren, schuren en schilderen is vanaf nu verleden tijd. U heeft nauwelijks omkijken naar de aluminium schuifpuien van Dreumel. De aluminium kozijnen hoeft u slecht een keer per jaar schoon te maken met een zachte doek en wat water.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u een of meer aluminium schuifpuien van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van aluminium schuifpuien


Daarom kiest u voor een aluminium schuifpui van Dreumel:

• Eenvoudig in bediening

Kies uit binnenbediening of binnen én buitenbediening, waardoor de pui ook van buiten is te (ont)sluiten.

• Vormvast

Aluminium schuifpuien zijn ongevoelig voor weersinvloeden. Aluminium wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.

• Licht maar ijzersterk

Door de sterke profielen zijn zeer brede afmetingen mogelijk.

• Goede inbraakbeveiliging

Aluminium schuifpuien zijn  standaard uitgerust met een driepunts veiligheidsslot met pen-/haakprincipe en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen

• In een handomdraai schoongemaakt

Geen spleten of schilfers waarin het vuil zich kan opstapelen. Aluminium schuifpuien hoeft u nooit te plamuren, schuren en schilderen. Af en toe schoonmaken met water is voldoende.

• Elegante uitstraling

Een aluminium schuifpui zorgt voor een klassieke sfeer. De mogelijkheden voor het ontwerp zijn vrijwel onbeperkt in stijl & vorm.

• Duurzaam

Aluminium is heel gemakkelijk te recycleren en kent geen enkel kwaliteitsverlies, waardoor het 100% herbruikbaar is.

• De perfecte isolatie

Dankzij een thermische onderbreking zijn aluminium schuifpuien perfect isolerend waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. 

Van showroombezoek tot nieuwe aluminium schuifpui

De montage van een aluminium schuifpui is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor aluminium schuifpuien, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe aluminium schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de aluminium schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe schuifpuien.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.
 

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.