Schuifpuien

in elke gewenste afmeting

Twee- drie- of vierdelig, voor elke afmeting heeft Dreumel de juiste schuifpui


Een moderne schuifpui, ongeacht de afmetingen, zorgt voor een vrijwel naadloze overgang van uw kamer naar de tuin, alsof beide één geheel vormen. Door de oplossing van een schuifpui te kiezen creëert u een ruime opening naar buiten. 

Dreumel schuifpuien kenmerken zich doordat zij licht schuiven voor makkelijk openen en sluiten en voorzien zijn van inbraakwerend sluitwerk. Schuifpuien zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en kleur en in kunststof, aluminium of hout.
 

Wat zijn de beste afmetingen voor een schuifpui?

In pricipe is elke afmeting die past goed, voorop gesteld dat er voldoende breedte is om de schuifpui open te schuiven. In z'n simpelste vorm bestaat een schuifpui uit twee delen, een vast deel en een schuivend/bewegend deel. Het bewegende deel schuift bij het openen achter het vaste deel. De minimale breedte van de doorgang bepaalt of een schuifpui de juiste keuze is. Naast de afmetingen is het aantal vaste en schuivende delen waaruit de schuifpui wordt opgebouwd een belangrijke keuze.

Waarom een schuifpui?
 

Geniet van meer daglicht 

Iedereen wordt gelukkig van licht en warmte van de zon. Een schuifpui zorgt voor een heerlijk lichte ruimte in huis. Dit merkt u zeker in het voor- en najaar. Bovendien ervaart u binnenshuis ook veel beter de ruimte.

Frisse lucht in huis is gezond

Door een frisse wind door uw huis te laten gaan, voelt u zich energieker en voelt uw huis een stuk fijner aan. Dit is ook bevoorderlijk voor onze gezondheid. Zet uw schuifpui open en het kan lekker doorwaaien. Heerlijk op zomeravonden.

Meer ruimte op uw terras

Het grote voordeel van schuifpuien ten opzichte van openslaande deuren is de ruimte die u erbij krijgt. Meestal draaien openslaande deuren naar buiten open, zodat u de eerste meter van uw terras altijd vrij moet houden. Bij schuifpuien is dit verleden tijd, een geopende schuifpui neemt net zo weinig ruimte in als een gesloten.

Meerwaarde woning

Met een schuifpui van elke afmeting maakt u van uw woonkamer en tuin een grote leefomgeving. Een woning met schuifpui oefent een grote aantrekkingskracht uit op kopers. Het extra daglicht en de ruimte voegen makkelijk duizenden euro's toe aan de waarde van uw woning. Meestal is de waardestijging zelfs groter dan de investering zelf...

 

Wat zeggen anderen...

Overweegt u een schuifpui van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van schuifpuien


Daarom kiest voor een schuifpui van Dreumel:

• Energiebesparend en duurzaam

Ongeacht de afmetingen isoleren zowel kunststof als aluminium schuifpuien bijzonder goed isolerend. U kunt rekenen op een zeer hoog comfort én een lagere energierekening. Bovendien is zowel kunststof als aluminium vrijwel volledig recyclebaar en ook daardoor zeer duurzaam.

• Ruimtebesparend

Geen openslaande deuren betekent geen ruimteverlies in uw tuin of op uw terras.

• Soepel

De schuifpuien van Dreumel zijn makkelijk te bedienen, ongeacht de afmetingen. Met de gelagerde wielen gaat zelfs een grote schuifpui moeiteloos en geruisloos dicht.

• Veiligheid boven alles

Kunststof of aluminium schuifpuien van alle afmetingen geven inbrekers geen schijn van kans. Door een slimme meerpuntsluiting en inbraakwerende sluitnokken voldoen de schuifpuien van Dreumel aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Onderhoudsvriendelijk

Schuifpuien van kunststof of aluminium hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen ongeacht de afmetingen voor een professionele en vakkundige plaatsing. 

 

Van showroombezoek tot nieuwe schuifpui

De montage van een schuifpui, zeker een met grote afmetingen, is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor schuifpuien, ongeacht de afmetingen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe schuifpuien
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de schuifpui(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude situatie, direct gevolgd door de montage van de nieuwe schuifpuien.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste schuifpuien uit in ons fotoarchief

Foto's van schuifpuien

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Schuifpuien Special editie
van onze online magazines.