Aluminium kozijnen

als vervanging van staal

"De jaren 30, maar dan anno nu..."

Beelden vertellen meer dan woorden - het is een cliché, maar daardoor niet minder waar. We nodigen u dan ook graag uit om de uitgebreide fotoreportage in de Kozijnen Special van ons Online Magazine te bekijken. De bewoners van deze unieke woning, de heer en mevrouw van Leeuwen, vertellen onderstaand over hun ervaringen.

Hoe bent u op het idee van de verbouwing gekomen?

"Mijn man en ik kochten een nieuw huis. Heel veel in dit huis moest verbouwd worden omdat wij het graag allemaal naar onze smaak wilden hebben. Een groot onderdeel van de verbouwing waren dan ook de kozijnen. Alle kozijnen in het huis hebben wij vervangen voor aluminium kozijnen, eerst was het nog allemaal ongeisoleerd staal."

Hoe kende u de naam van Dreumel?

"Wij rijden redelijk vaak door het Forepark, en dan rijd je langs de Dreumel showroom. Deze naam blijft toch hangen ook door verschillende advertenties en reclames, maar ook door de busjes die door Den Haag e.o. rijden. Op het moment dat je dan zelf nieuwe kozijnen nodig hebt, denk je als eerste aan Dreumel."

Wat heeft u doen besluiten om de opdracht aan Dreumel te geven?

"Dreumel had eigenlijk alles waar wij naar op zoek waren. Het goede profiel, een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, maar ook de service, de uitleg en het meedenken van de vertegenwoordiger.
Dreumel heeft gewoon het totaal plaatje waar wij naar op zoek waren. Ook het snelle schakelen in verband met de aankoop van het nieuwe huis en bezichtiging met de makelaar hebben wij erg gewaardeerd."

Hoe is het plaatsen verlopen, is alles goed gegaan of waren er nog bijzondere problemen?

"Het plaatsen is heel erg voorspoedig gelopen. Omdat alle kozijnen in het huis vervangen moesten worden en omdat er uiteraard meer moest gebeuren in het huis hebben wij het iets anders gedaan dan normaal.
Wij hebben namelijk eerst alles gestuct en daarna pas de kozijnen laten plaatsen. Dit betekende echter wel dat de monteurs erg precies moesten werken om zo min mogelijk aan het nieuwe stukwerk te beschadigen. Dit hebben zij uitstekend gedaan.
Ons nieuwe huis valt onder beschermd stadsgezicht, dus er moest ook een vergunning aangevraagd worden voor de vervanging. Dit heeft Dreumel ook uitstekend begeleid."

Heeft u, voor mensen die ook de vervanging van een of meer kozijnen overwegen, nog goede tips of suggesties?

"Als men oude stalen profielen nog in zijn of haar woning heeft dan zou ik voor vervanging zeker Dreumel Steel Look aanbevelen. Het is een mooie moderne oplossing en goede isolatie.
Heel concreet ziet Dreumel Steel Look er goed uit en functioneert naar deze tijd. Het heeft de looks van toen en gemak van nu."

Is het mee of tegen gevallen?

"De hele verbouwing van A tot Z is ons zeker meegevallen. De kozijnen zijn natuurlijk een groot deel van de verbouwing geweest. De nieuwe Steel look kozijnen met het grachtengroen buiten en het antraciet binnen vallen meteen op en maken het huis af. Het product dat Dreumel aanbiedt is onderscheidend in deze kozijnen."

 

Bekijk ook alle foto's en lees het gehele interview in de Kozijnen Special van ons online magazine

 

Bekijk het overzicht van alle referenties van Dreumel