Kunststof kozijnen in

Capelle aan den IJssel

"We genieten elke dag van het prachtige uitzicht, de gekozen profielen en kleuren"

De heer en mevrouw Bijleveld hebben de opdracht voor het vervangen van de kozijnen in hun woning aan het Paradijsselpark in Capelle aan den IJssel aan Dreumel toevertrouwd.
Onderstaand een interview met de trotse eigenaars.
 

Waarom heeft u voor kunststof kozijnen gekozen?

"De oude, oorspronkelijke kozijnen waren van vurenhout, en hard aan vervanging toe. Het door Dreumel geadviseerde type kunststof kozijnen past perfect in de architectuur en het straatbeeld. Het is mooi vlak en strak, en het is natuurlijk heerlijk dat we niet meer hoeven te schilderen."

Waarom heeft u Dreumel gekozen?

"Ik ben eerst online gaan zoeken, en heb zo aanbieders met elkaar vergeleken. Daarna heb ik meerdere bezocht en offertes aangevraagd. De Dreumel offerte was heel overzichtelijk en de adviseur onderscheidde zich door gedegen kennis van zaken. Dreumel deed niet de goedkoopste, maar in onze ogen wel de beste aanbieding."

Wat vond u van de showroom?

"Het was heel fijn om allerlei voorbeelden en profielen naast elkaar te zien. Dat heeft ons zeker geholpen. Ook konden we verschillende specifieke details goed bekijken en bespreken; iets wat voor ons heel belangrijk is."

Hoe is het plaatsen gegaan?

"Weet u zeker dat u dat wilt vragen?... Het is niet allemaal even gladjes verlopen namelijk. Sommige ramen zijn enorm groot, en dus ook enorm zwaar. Ik denkt dat dat bij de planning of voorbereiding wat is onderschat. Er is op een gegeven moment een raam naar beneden gevallen, en uiteindelijk is er een kraan aan te pas gekomen. Dat was allemaal best spannend, en het heeft daardoor ook langer geduurd dan gepland. Maar, en dat wil ik graag benadrukken, de monteurs van Dreumel hebben alles uitstekend opgelost. Het eindresultaat is perfect, en dat is uiteindelijk het belangrijkste, toch?"

Heeft u tips voor anderen?

"Neem de tijd om je te verdiepen in de details; daar heb je later jarenlang plezier van. Een mooi voorbeeld is de stapeldorpel in een andere kleur; dat is echt een prachtig detail geworden. En, natuurlijk, kies een bedrijf dat je niet laat zitten als er iets tegen zit."

Zou u de volgende keer iets anders doen?

"Eigenlijk niet. Waarschijnlijk zou ik me wat meer met de voorbereiding bemoeien, maar verder zou ik weer precies dezelfde keuzes maken. Het is volledig geworden zoals ik me had voorgesteld."

Bent u tevreden met het resultaat?

"We zijn zeer gelukkig met het eindresultaat. We genieten elke dag van het prachtige uitzicht, en de gekozen profielen en kleuren leveren daar een wezenlijke bijdrage aan. We kunnen Dreumel bij iedereen aanbevelen."

Bekijk ook alle foto's en lees het gehele interview in de Kozijnen Special van ons online magazine

 

Bekijk het overzicht van alle referenties van Dreumel