Aluminium kozijnen in

het Benoordenhout

"Wij zijn heel blij met alle adviezen die we hebben gekregen"

Aluminium op z'n mooist. De heer en mevrouw Nijssen zijn de eigenaars van de karaktervolle woning in de Haagse wijk Benoordenhout. In onderstaand interview spreken we de heer Nijssen uitgebreid over zijn ervaringen.

Waren de nieuwe kozijnen een vervanging van stalen kozijnen?

"Nee, hoewel je dat wel zou verwachten in de wijk waarin wij wonen. Toen we dit huis zo'n 25 jaar geleden kochten zaten er al aluminium kozijnen in. Ik denk dat de vorige eigenaar ze destijds heeft laten plaatsen. Ze waren goudkleurig, en aan vervanging toe."

Hoe bent u bij Dreumel gekomen?

"Mijn vrouw had verschillende referenties verzameld via vrienden en bekenden. Die zijn we langs gegaan. En bij ons in de buurt heeft Dreumel bij verschillende huizen kozijnen geplaatst, daar hebben we ook naar gekeken."

Wat heeft uw keuze voor Dreumel bepaald?

"De adviseur die bij ons op bezoek kwam had verschillende goede adviezen en tips, dat vond ik heel plezierig en vertrouwenwekkend. De offerte was zeer overzichtelijk, uitgebreid en gedetailleerd. Het gaat om een flinke investering, en dan wil je wel zeker weten dat alles wordt zoals je voor ogen hebt. Dat gevoel gaf zowel de adviseur als de offerte ons. En, niet onbelangrijk natuurlijk, de prijs die Dreumel ons offreerde was goed."

Wat vond u van het verkoopproces?

"We vonden vooral het showroombezoek heel verhelderend. De adviseur heeft ons allerlei voorbeelden laten zien, en ons veel verteld over de achtergronden en overwegingen bij bepaalde opties. Juist omdat er zoveel keuze is, vonden wij dat heel plezierig."

Hoe ging het plaatsen?

"In één woord: perfect. We kregen vooraf een uitgebreide planning, zodat we wisten wanneer er wat zou gaan gebeuren. Met een kraan zijn alle kozijnen en het glas in de voor- en achtertuin geplaatst. Alle verwijderde kozijnen zijn netjes afgevoerd, en de spullen die nog in de verschillende kamers stonden werden door de monteurs van Dreumel afgedekt. Elke avond en in het weekend was alles 'dicht' en vooral omdat wij tijdens het plaatsen ook een weekend weg waren, was dat een hele geruststelling. Helemaal niets op aan te merken."

Bent u tevreden met hoe het is geworden?

"Jazeker, we zijn er zeer gelukkig mee. Vooral de kleur is prachtig, zeker als je het vergelijkt met hoe het was.
Na de oplevering waren er nog wat kleine puntjes die nagelopen moesten worden, maar die zijn binnen enkele weken allemaal prima verholpen. 
We twijfelden over de keuze tussen openslaande deuren of schuifpuien. We zijn heel blij dat we het advies hebben gekregen (en opgevolgd) om voor openslaande deuren te kiezen; ze passen echt perfect bij het huis en maken het plaatje compleet."

Heeft u tips of adviezen voor mensen die ook nieuwe kozijnen overwegen?

"Laat je goed adviseren en kijk naar referenties. Wij hebben dat gedaan, en hebben er veel aan gehad. Er zijn nogal wat aanbieders op de markt, en niet iedereen neemt het even nauw met kwaliteit en afwerking. 
Kozijnen zijn een investering voor vele jaren, als je je één keer goed verdiept in wat er te koop is, betrouwbaar advies inwint en zorgvuldige keuzes maakt, heb je daar nog vele jaren plezier van."

Bekijk ook alle foto's en lees het gehele interview in de Kozijnen Special van ons online magazine

 

Bekijk het overzicht van alle referenties van Dreumel