Wat anderen zeggen

over Dreumel

In de ruim dertig jaar die Dreumel bestaat heeft het bedrijf vele duizenden projecten uitgevoerd. Van de vervanging van een enkel raam tot complete gevelreneovatie. Vaak ging het om een of meer kozijnen, ramen en/of deuren, maar ook plaatste Dreumel talloze schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden. In kunststof, hout en aluminium. 

In vrijwel alle gevallen zijn onze opdrachtgevers minstens net zo trots als wij op het eindresultaat. Het koste dan ook weinig moeite om een aantal van hen bereid te vinden om meer te vertellen over hun ervaringen.

Een bron van inspiratie...

Onderstaand laten wij graag onze opdrachtgevers aan het woord. Lees alles over de zeer uiteenlopende opdrachten die wij voor hun hebben mogen uitvoeren. Vooral de tips en adviezen waarmee de meeste interviews afsluiten kunnen u wellicht helpen bij uw overwegingen en keuzes. De meetse interviews staan ook, aangevuld met prachtige foto's, in de verschillende edities van ons online magazine. Omdat deze magazines vaak als bron van inspiratie worden gezien sluiten we elk interview af met een link naar het betreffende artikel.