Hoe kies je de juiste ramen en deuren?

Met de onderstaande tips en suggesties van Dreumel!

Het zal waarschijnlijk niet dagelijks gebeuren dat u nieuwe ramen of deuren aanschaft. Het aanbod is divers, en de keuze niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij een aantal tips en suggesties voor u op een rijtje gezet.

Waar gaat uw voorkeur naar uit?
Is dat onderhoudsvrij kunststof, zoekt u de uitstraling van echt hout, of wilt u voor uw ramen en deuren juist superslank aluminium? Gaat hetom een aantal ramen of een enkele buitendeur, of zijn alle ramen en buitendeuren van uw woning aan vervanging toe? Zijn de nieuwe generatie ‘openslaande draaikiep’ ramen de beste oplossing voor u? Meestal is de juiste keuze een mix van deze vragen. Twijfelt u over welke keuze het best past bij uw specifieke situatie? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis zodat een adviseur van Dreumel u een vakkundig advies op maat kan geven.

Onze site: bron van de ideeën en suggesties
Een slimme stap; het bekijken van de website van Dreumel! Hier vindt u immers tal van voorbeelden van ramen en buitendeuren. Laat u inspireren door de verschillende toepassingen in kunststofhout en aluminium, bekijk wat Dreumel ook voor uw woning kan betekenen en lees de ervaringen van onze klanten.

Kijken en vergelijken: een wandeling door de wijk doet wonderen
Het vervangen van ramen en buitendeuren is misschien de eerste actie van uw uitgebreidere (verbouw) plannen. Want wellicht wilt u al jaren een schuifpui of vouwwand, of denkt u regelmatig aan een dakkapel of balkonbeglazing. En misschien ziet u bij een van uw buren een tuinkamer, serre, terrasoverkapping of veranda waarvan u denkt; dat is een mooie oplossing om ruimte te winnen!. Zowel op deze website als in onze unieke showroom vindt u allerhande inspirerende voorbeelden, kijk gerust eens rond.

Neem een uitgebreid kijkje in onze showroom
Neem de tijd en kom eens lekker rondneuzen in onze showroom. Dat raden we u ten zeerste aan. Daar ziet u een groot aantal aansprekende voorbeelden van ramen en buitendeuren. Alles kunt u er op uw gemak bekijken. Onze showroom is zes dagen per week geopend. Onze adviseurs maken u graag wegwijs en geven u toelichting over bijvoorbeeld kleur, uitvoeringen en materialen. En er is altijd tijd voor een heerlijk kopje koffie!

We adviseren u ook thuis
U kunt in onze showroom (en via deze website) ook een afspraak maken voor bij u thuis. Onze adviseur komt dan geheel vrijblijvend naar u toe. Op basis van uw wensen en eisen én uw eigen, specifieke situatie, geeft hij u een vakkundig advies op maat.

De kosten krijgt u exact gespecificeerd
U ontvangt van Dreumel altijd een volledige gespecificeerde offerte, waarin alles tot in het kleinste detail is beschreven en uitgetekend. Hierdoor weet u vooraf niet alleen precies wat de kosten zijn, maar ook hoe hoe die zijn opgebouwd. De prijsopgaaf nemen we stap voor stap met u door zodat er nooit misverstanden zijn.

Garantie en keurmerken voor optimale zekerheid
Waarschijnlijk wilt u niet snel wéér nieuwe ramen of deuren aanschaffen. Een goede garantie kan hiervoor zorgen. Dreumel verstrekt altijd een schriftelijk garantiebewijs. Dreumel levert kunststof kozijnen met het VKG-keurmerk en houten kozijnen voorzien van het Garantiefonds Timmerwerk. Bovendien levert Dreumel met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en waar van toepassing met KOMO-keur.

Wanneer u ons de definitieve opdracht geeft? Als het allemaal klopt!
Geef pas uw opdracht als de offerte volledig klopt en u overtuigd bent van de garantie(s). Dreumel bevestigt uw opdracht altijd schriftelijk, samen met de gemaakte afspraken rond levertijd en montage. Bovendien hanteert Dreumel duidelijke en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Zo weet u altijd precies waar u opdracht voor heeft gegeven.

Passen en meten
Nadat u ons de opdracht heeft gegeven maakt Dreumel een ‘inmeet-afspraak’ bij u thuis. Uw bevestiging wordt  dan voor alle zekerheid zorgvuldig nog eens gecheckt en nagemeten. Ook worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Zowel u als wij weten daarna met 100% zekerheid dat alles precies zo wordt besteld én uitgevoerd als de bedoeling is. Want in deze fase zit niemand te wachten op verrassingen.

Het echte werk
Op de geplande dag wordt gestart met de voorbereidingen voor het echte werk; waar nodig worden meubels en vloerbedekking afgedekt. Dan volgt de demontage van de oude ramen of het verwijderen van de oude buitendeuren en vervolgens de montage van uw nieuwe ramen en/of buitendeuren. Deze methode (die ook op een aparte pagina uitgebreider is beschreven) zorgt ervoor dat uw woning elke avond ‘dicht’ is. Een geruststellende gedachte. Afhankelijk van de omvang vindt de afwerking op diezelfde, of de volgende dag(en) plaats.

Oplevering en garantie
Na afloop van de werkzaamheden vindt een nauwkeurige opleveringsinspectie plaats. Samen met u wordt alles wat gedaan is nagelopen. Eventuele onvolkomenheden worden aangetekend en meteen of op een later moment verholpen. Nadat alles volledig in overeenstemming is met de opdracht wordt de opleveringslijst ondertekend. Vervolgens ontvangt u het Dreumel garantiecertificaat, dat u verzekert van jarenlang gebruiksgemak.

Service en onderhoud
De eigen service en onderhoudsdienst van Dreumel staat voor u klaar als zich onverhoopt een probleem voordoet. Voor veel voorkomende vragen hebben wij een aparte pagina op deze site, en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over service of onderhoud. Want ook jaren na plaatsing kan iedere klant van Dreumel rekeken op een vakkundig advies en uitstekende service.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren