Aluminium kozijnen in de Vruchtenbuurt

Chique steellook aluminium kozijnen met draaikiepramen en een elegante erker met zeer fijne profielen.

De heer en Mevrouw Mos wonen in een charmant appartement op de begane vloer in de vruchtenbuurt te Den Haag. Nadat de kinderen het huis hadden verlaten kwam het appartement van de ouders van de heer Mos toevallig ook vrij en besloten ze dat dit de locatie was waar ze wilden wonen. Het ruime appartement is geheel gelijkvloers met een voor Haagse begrippen ongekend grote en zonnige achtertuin.

Op de foto: De heer Mos (links) en Dreumel verkoopadviseur Thijs van Ardenne.

Wat was de aanleiding om over te gaan tot vervanging van uw kozijnen?

"Het appartement was in prima conditie alleen vormden de oude aluminium kozijnen aan de voorkant een koudebrug en soms stonden de plassen water op de vloer. Het was tijd voor een passende en duurzame oplossing."

Waarom heeft u wederom gekozen voor Aluminium kozijnen?

"Wij hebben aan de voorkant een hele mooie erker en wilden zoveel mogelijk licht en uitzicht behouden. Het ging ons niet om het materiaal maar om de dikte van de profielen. De moderne aluminium profielen zijn anders van opbouw dan vroeger. Ze vormen geen koudebrug en zijn heel dun en mooi van vorm!"

Hoe bent u met Dreumel in contact gekomen?

"De bussen van Dreumel hadden we in het verkeer gezien en viavia hebben we goede verhalen gehoord. Dreumel is ook echt een Haags bedrijf en we besteden dit werk liever lokaal uit. Een lokale leverancier heeft ook voordelen voor een mogelijk service vraag."

Wat vond u van de showroom van Dreumel?

"Heel mooi! Wij wilden mooie dunne profielen en hier konden we meteen ervaren hoe het eruit zou komen te zien en welke materialen mogelijk zijn. Dit maakt het kiezen veel prettiger. De verkoper van Dreumel, Thijs van Ardenne, was eerder langs geweest om onze wensen te bespreken en met de informatie opgedaan in de showroom konden we nu echt goed onderbouwd een keuze maken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor moderne aluminium kozijnen met steellook."

Wat heeft u doen besluiten om de opdracht aan Dreumel te geven?

"Wij hadden meerdere bedrijven benadert maar hadden hier niet de juiste klik, met Dreumel wel. Dat geeft een prettig gevoel voordat je een dergelijk project uit handen geeft."

Hoe vond u het plaatsen gaan?

"De mannen van Dreumel zijn uitstekende kerels en ze hebben mooi werk geleverd. Het plaatsen zelf duurde 2 dagen. Ze misten echter een aantal afwerkstrips die ze later zijn komen plaatsen. Wij hadden zelf geen haast dus dit was geen probleem. Hierna kon ik het bestaande deurframe schilderen en de luifel hebben we laten moffelen. Zelfs de regenpijp heb ik in dezelfde kleur geschilderd. De voorkant van ons huis is nu een heel mooi geheel geworden."

Bent u tevreden over het eindresultaat?

"Jazeker, het geleverde werk ziet er zeer netjes uit en voelt kwalitatief goed aan. Het ruimtelijk gevoel in de erker is heel fijn. Wat voor advies zou u geven aan mensen die overwegen een of meer kozijnen te gaan laten vervangen?
De dunne profielen geven een veel ruimtelijker gevoel aan je woonruimte, dit kunnen we iedereen aanraden."