VKG-keurmerk

Dreumel levert kunststof kozijnen met het VKG-keurmerk van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG), de branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren en leveren.

Het VKG-keurmerk staat garant voor de beste kwaliteit en duidelijke service. VKG hanteert strenge voorschriften en kwaliteitseisen en controleert hierop herhaaldelijk.
 
De 5 grote voordelen van een VKG-keurmerk leverancier:

• Zekerheid
Het VKG-waarborgfonds biedt u zekerheid over uw aanbetaling op kunststof kozijnen. Ook de VKG-leveringsvoorwaarden bieden u extra zekerheid.

• Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid
De VKG-keurmerk leverancier moet voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit en deskundigheid. Hij wordt hierop regelmatig gecontrolerd.

• 10 jaar garantie
U ontvangt van uw VKG-keurmerk leverancier een garantie-certificaat als bewijs voor de garantie op het product, de montage en de kleur.

• Duurzaamheid
Kunststof kozijnen zijn zeer milieuvriendelijk door het VKG inzamel- en recyclesysteem en door de uitstekende eigenschappen van de kunststof kozijnen, ramen en deuren.

• Goede service
Heeft u een vraag? De VKG-helpdesk biedt u ondersteuning. Heeft u een klacht, dan heeft het VKG-keurmerk een duidelijke klachtenprocedure.

Zeker weten dat u goed zit met uw nieuwe kunststof kozijnen
Met het VKG-keurmerk kiest u voor zekerheid. U weet zeker dat u goed zit. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit. De VKG-vakman zorgt voor vakkundige plaatsing en mocht u onverhoopt niet tevreden zijn dan kunt rekenen op de heldere VKG-klachtenprocedure.
Kortom, wilt u onbezorgd en jarenlang genieten van uw investering, kies dan voor kunststof kozijnen van Dreumel met VKG-keurmerk.

Meer informatie?
Vanzelfsprekend valt er veel meer te vertellen over het VKG keurmerk. Onze vertegenwoordigers zijn volledig op de hoogte en kunnen u alles vertellen over de specifieke voordelen. Maak een afspraak bij u thuis of in onze uitgebreide showroom, dan zetten ze alles voor u op een rijtje.

U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van VKG. Daar kunt u ook verschillende informatiebrochures downloaden en vindt u de VKG besparingscalculator.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren