Hoe gaat het plaatsen van kozijnen in z'n werk

Om u een goede indruk te geven van de werkwijze van Dreumel hebben wij onderstaand het gehele proces verdeeld in 3 stappen. De foto's rechts geven een goede en stapsgewijze weergave.
 
De voorbereidingen
Het zal u niet verbazen dat aan het vervangen van een of meer kozijnen veel voorbereidingen vooraf gaan. Of het nou een enkel raampje betreft, of om alle kozijnen van een volledige woning gaat, alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis.
Elk project is natuurlijk anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom dan ook eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom, of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.
 
De werkzaamheden
Na levering van alle kozijnen en het glas wordt aangevangen met de werkzaamheden, natuurlijk in nauw overleg met u. Zoals ook bij de 'Hoe kies ik de juiste kozijnen?' beschreven zorgt de werkmethode van Dreumel ervoor dat uw huis altijd 's avonds 'dicht' is. Dat wil zeggen, er wordt per dag nooit meer verwijderd dan er ook op diezelfde dag weer kan worden geplaatst. Vrijwel meteen na plaatsing wordt de binnenafwerking gedaan, zodat een kamer die 'klaar' is, ook daadwerkelijk klaar is, en er naderhand niet nogmaals werkzaamheden in die kamer hoeven te worden uitgevoerd.

Ook voor de werkzaamheden geldt dat er veel meer te vertellen is dan waar we hier ruimte voor hebben, en bovendien is geen enkel project hetzelfde. Aarzel dan ook niet als u meer wilt weten of vragen heeft. Neem kontakt op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom of voor een afspraak bij u thuis.
 
Het eindresultaat
Goed, dat was het, het werk zit erop. Bedankt en tot ziens...
Niet bij Dreumel, want nadat alles klaar is, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u worden alle geplaatste kozijnen nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt dan wordt het op deze lijst aangegeven, en zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u accoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Om met eigen ogen vooraf te zien wat Dreumel bedoelt met een perfekte uitstraling is een bezoek aan onze uitgebreide showroom eigenlijk een must. Natuurlijk vindt u er talrijke voorbeelden van kunststof, houten en aluminium kozijnen en erkers. Maar ook ramen, deuren, dakkapellen, schuifpuien, vouwwanden en tuinkamers; alles staat er klaar om u te laten zien dat kwaliteit bij Dreumel geen loze kreet is.

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren