Kunststof kozijnen

vervangen

Wilt u uw kozijnen laten vervangen door kunststof kozijnen? Dreumel levert altijd volledig op maat gemaakte kunststof kozijnen. U kunt uw kozijnen dus zelf naar uw eigen wensen samenstellen. In de kozijnen van Dreumel komen design, comfort, veiligheid en duurzaamheid optimaal samen.

3 belangrijke punten bij het vervangen van uw kozijnen

Voordat uw kozijnen vervangen kunnen worden, zult u van tevoren een aantal beslissingen moeten nemen. Wij helpen u graag op weg met 3 belangrijke punten waar u over na moet denken bij het vervangen van uw kozijnen.

Kies het raamptype

Van tevoren is het belangrijk dat u nadenkt over het type raam. Wilt u bijvoorbeeld een vast raam, draaikiepraam, valkozijn, draaikozijn of een schuifkozijn? 

    •    Vast raam: standaard raam dat niet geopend kan worden.
    •    Draaikiepraam: kan zowel open draaien als kiepen (ventilatiemogelijkheid).
    •    Valkozijn: raam dat naar binnen open gaat.
    •    Draaikozijn: draait naar binnen of buiten open.
    •    Schuifkozijn: horizontaal of verticaal open te schuiven.

De isolatiewaarde van de kozijnen

De isolatiewaarde van een kozijn wordt aangegeven met een U-waarde.
De U-waarde geeft aan hoeveel warmte een kozijn doorlaat. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de isolatie van het kozijn. De U-waarde van kunststof kozijnen ligt bijvoorbeeld tussen de 1 en 2, terwijl de isolatiewaarde van houten kozijnen vaak op 2,4 ligt.

Bepaal de kleur en stijl

Bij Dreumel kunt u kiezen uit talloze kleuren en diverse structuren. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met die van de buitenzijde.
Wist u dat u ook kan kiezen voor kunststof kozijnen met een houtlook? Hierdoor zijn de kunststof kozijnen nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof kozijnen met behoud van dezelfde uitstraling als houten kozijnen.

Geen onderhoud met kunststof kozijnenNooit meer schilderen

Kunststof kozijnen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt de kozijnen tientallen jaren mooi houden door af en toe de kozijnen schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel. Kunststof kozijnen kunnen niet verrotten, doordat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de kozijnen vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de kunststof kozijnen van Dreumel. 

Een veilig gevoel

Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn onze kunststof kozijnen voorzien van een stalen profiel, inbraakvrije scharnieren en inbraakvrij beslag. Onze kozijnen voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis!

Geen tocht meer

Het profiel van de kunststof kozijnen van Dreumel bevat verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Van showroombezoek tot nieuwe kunststof kozijnen

Het vervangen van oude kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom

Voordat u een keuze voor kunststof kozijnen maakt, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen wat het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis

Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een 
vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan

Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten

Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe kunststof kozijnen

Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de kozijnen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude kozijnen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe kozijnen.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat

Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat. 

De voordelen van kunststof kozijnen


Daarom kiest u voor kunststof kozijnen van Dreumel:

 

• Veilig

De kunststof kozijnen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Kunststof kozijnen isoleren perfect. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Onderhoudsvriendelijk

Met kunststof kozijnen hoeft u nooit te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Duurzaam

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.

• Budgetvriendelijk

Kunststof kozijnen zijn aanzienlijk goedkoper dan houten kozijnen.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • VKG Keurmerk, KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kunststof Kozijnen Special editie
van onze online magazines.