Kunststof kozijnen

voor al uw ramen

Tocht, lekkage of houtrot?


Kies kunststof kozijnen voor al uw ramen!

Dreumel biedt een compleet assortiment van op maat gemaakte kunststof ramen. De kunststof kozijnen en ramen kunnen o.a. worden uitgevoerd in een fraai verdiept liggend profiel en zijn leverbaar in een groot aantal verschillende kleuren. De kozijnen kunnen ook worden afgewerkt met een niet van echt te onderscheiden houtnerffolie.

De keuze voor kunststof ramen wordt vaak gemaakt vanwege de fraaie uitstraling, maar ook omdat ze voordelig zijn en onderhoudsarm. U hoeft ze nooit te schilderen. Ook zijn kunststof ramen erg veilig, voorzien van dikwandige versterkingen, inbraakwerende scharnieren en inbraakwerend beslag.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om ramen met kunststof kozijnen te laten plaatsen door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Nooit meer schilderen
Kunststof ramen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt de kozijnen tienlatten jaren mooi houden door af en toe de kozijnen schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel.
Kunststof kozijnen kunnen niet verrotten, doordat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de kozijnen vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de kunststof kozijnen van Dreumel.

Een veilig gevoel
Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn onze kunststof kozijnen voorzien van een stalen profiel, inbraakwerende scharnieren en inbraakwerend beslag.
Dreumel kozijnen voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis!

Geen tocht meer
Het profiel van de kunststof kozijnen van Dreumel bevatten verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Stijl en kleur bepaalt u zelf
Kozijnen zijn sterk vormgevende elementen, die u bij Dreumel naar uw eigen wensen kunt integreren in de stijl van uw woning. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren en diverse structuren. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met die van de buitenzijde. Wist u dat u ook kan kiezen voor kunststof kozijnen met een houtlook? Hierdoor zijn de kunststof kozijnen nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof kozijnen met behoud van dezelfde uitstraling als houten kozijnen.

Van showroombezoek tot nieuwe ramen met kunststof kozijnen

De montage van ramen met kunststof kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom

Voordat u een keuze voor kunststof kozijnen maakt, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen wat het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis

Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan

Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten

Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe kunststof ramen

Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de kunststof ramen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude ramen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe ramen.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat

Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

De voordelen van ramen met kunststof kozijnen


Daarom kiest u voor kunststof ramen van Dreumel:

 

• Veilig

De kunststof ramen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Kunststof ramen isoleren perfect. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Onderhoudsvriendelijk

Ramen met kunststof kozijnen hoeft u nooit te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Duurzaam

Kunststof ramen hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.

• Budgetvriendelijk

Ramen met kunststof kozijnen zijn aanzienlijk goedkoper dan ramen met houten kozijnen.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • VKG Keurmerk, KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kunststof Kozijnen Special editie
van onze online magazines.