Vakmanschap

is meesterschap

De werkwijze van Dreumel kent drie belangrijke fasen:


De voorbereidingen

Aan het vervangen van een of meer kozijnen gaan veel voorbereidingen vooraf gaan. Of het nou een enkel raampje betreft, of om alle kozijnen van een volledige woning gaat, alles wordt tot in de puntjes voorbereid voordat Dreumel aan het werk gaat bij u thuis.
Elk project is natuurlijk anders, en u heeft uw eigen specifieke wensen en eisen. Laat u daarom dan ook eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze prachtige showroom, of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een vakkundig en professioneel advies.

De werkzaamheden

Na levering van alle kozijnen en het glas wordt aangevangen met de werkzaamheden, natuurlijk in nauw overleg met u. De werkmethode van Dreumel zorgt ervoor dat uw huis altijd 's avonds 'dicht' is. Dat wil zeggen, er wordt per dag nooit meer verwijderd dan er ook op diezelfde dag weer kan worden geplaatst. Vrijwel meteen na plaatsing wordt de binnenafwerking gedaan, zodat een kamer die 'klaar' is, ook daadwerkelijk klaar is, en er naderhand niet nogmaals werkzaamheden in die kamer hoeven te worden uitgevoerd.

Er valt veel meer te vertellen over de werkzaamheden dan waar we hier ruimte voor hebben, en bovendien is geen enkel project hetzelfde. Aarzel dan ook niet als u meer wilt weten of vragen heeft. Neem kontakt op voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze uitgebreide showroom of voor een afspraak bij u thuis.

Het eindresultaat

Goed, dat was het, het werk zit erop. Bedankt en tot ziens... Niet bij Dreumel, want nadat alles klaar is, en de monteurs weer onderweg zijn naar hun volgende project, volgt de opleveringsinspectie. Samen met u worden alle geplaatste kozijnen nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt dan wordt het op deze lijst aangegeven, en zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u accoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.
 

Het vervangen van oude kozijnen door nieuwe kunststof of aluminium kozijnen is een klus voor de expert.
Dreumel is zo'n expert. 


Onderstaand een korte weergave van een aantal praktijk voorbeelden van het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen.
Bekijk ook de reportage over het plaatsen in de Kozijnen Special van onze online magazines.

 

Van oud naar nieuw


Het vervangen van oude kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen is meestal een ingrijpend project. Maar altijd zeer de moeite waard...
Onderstaand enkele 'voor--en-na' foto's' en een time-lapse filmpje van het gehele project. Bekijk grote foto's in de  reportage over het plaatsen in de Kozijnen Special van onze online magazines

Anderhalve week in iets meer dan 3 minuten...

De vaste teams van Dreumel

Montage is voor Dreumel doorgaans de laatste stap in het project. Voor u, onze opdrachtgever, is de montage vaak juist de eerste kennismaking met wat Dreumel nou écht voor uw woning kan betekenen. Dreumel werkt dan ook met teams van eigen monteurs, die volledig op elkaar, én op het materiaal waarmee ze werken zijn ingespeeld.

Werken in bewoonde woningen

Onze vaste teams van ‘eigen’ monteurs weten als geen ander dat werken in bewoonde woningen een aparte, en zeer speciale tak van sport is. En ze beseffen terdege dat hun werk niet alleen de laatste, maar ook - voor u - de belangrijkste schakel is.

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kunststof Kozijnen Special editie
van onze online magazines.