Kunststof kozijnen

laten plaatsen

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen? Kunststof kozijnen zijn een budgetvriendelijke investering, zorgen voor uitstekende isolatie en zijn ook nog eens onderhoudsarm; u hoeft ze nooit te schilderen!

Laat u eens uitgebreid voorlichten door een van onze adviseurs in onze showroom of bij u thuis. Met veel ervaring, en een grote product- en materiaalkennis, kunnen zij u bijstaan in het maken van de juiste keuzes. Maak een afspraak, en u bent verzekerd van een professioneel advies.

Kunststof kozijnen plaatsen in 3 stappen

Om u een goede indruk te geven van de werkwijze van Dreumel hebben wij onderstaand het gehele proces verdeeld in 3 stappen.

De inmeet-afspraak
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden nogmaals in detail met u doorgenomen. Zowel u als wij weten dan met 100% zekerheid dat alles precies zo wordt besteld én uitgevoerd als de bedoeling is. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

De plaatsing van de kozijnen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de kozijnen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude kozijnen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe kozijnen.
Vrijwel meteen na plaatsing wordt de binnenafwerking gedaan, zodat een kamer die 'klaar' is, ook daadwerkelijk klaar is, en er naderhand niet nogmaals werkzaamheden in die kamer hoeven te worden uitgevoerd.

Oplevering en garantie
Als de kozijnen zijn geplaatst, volgt altijd een opleveringsinspectie. Samen met u worden alle geplaatste kozijnen nagelopen, en wordt een opleveringscontrolelijst gemaakt. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt.
Nadat u akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om kunststof kozijnen te laten plaatsen door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Geen onderhoud met kunststof kozijnen

Nooit meer schilderen
Kunststof kozijnen zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt de kozijnen tientallen jaren mooi houden door af en toe de kozijnen schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel. Kunststof kozijnen kunnen niet verrotten, doordat deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de kozijnen vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de kunststof kozijnen Dreumel.

Een veilig gevoel
Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn onze kunststof kozijnen voorzien van een stalen profiel, inbraakvrije scharnieren en inbraakvrij beslag. Onze kozijnen voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis! 

Geen tocht meer
Het profiel van de kunststof kozijnen van Dreumel bevat verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Stijl en kleur bepaalt u zelf
Kozijnen zijn sterk vormgevende elementen, die u bij Dreumel naar uw eigen wensen kunt integreren in de stijl van uw woning. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren en diverse structuren. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met die van de buitenzijde.

Wist u dat u ook kan kiezen voor kunststof kozijnen met een houtlook? Hierdoor zijn de kunststof kozijnen nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof kozijnen en hebben ze toch dezelfde uitstraling als houten kozijnen.

De voordelen van kunststof kozijnen
 

Daarom kiest u voor kunststof kozijnen van Dreumel:
 

• Veilig

De kunststof kozijnen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Kunststof kozijnen isoleren perfect. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Onderhoudsvriendelijk

Met kunststof kozijnen hoeft u nooit te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Duurzaam

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.

• Budgetvriendelijk

Kunststof kozijnen zijn aanzienlijk goedkoper dan houten kozijnen.

Van showroombezoek tot nieuwe kunststof kozijnen

Het laten plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom

Voordat u kunststof kozijnen laat platsen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen wat het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis

Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een 
vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan

Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten

Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsen nieuwe kunststof kozijnen

Op de met u afgesproken dag starten wij met het plaatsen van de kozijnen. Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude kozijnen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe kozijnen.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat

Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat. 

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • VKG Keurmerk, KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kunststof Kozijnen Special editie
van onze online magazines.