Kunststof kozijnen

ideaal voor deuren

Het uiterlijk van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de voordeur. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen smaak en voorkeur. Dreumel biedt daarom een zeer groot assortiment kunststof voordeuren.
We gaan zelfs nog verder, want u kunt zelf uw nieuwe voordeur samenstellen en er persoonlijke elementen aan toevoegen. Dreumel heeft voor ieder huis een passende kunststof deur, van klassiek tot modern.

Kunststof voordeuren folder

Naast alle voorbeelden in onze uitgebreide showroom heeft Dreumel ook een speciale voordeuren folder voor u klaar liggen. Kom eens langs en neem gelijk een exemplaar mee, dan kunt u de verschillende modellen ook thuis nog eens bekijken.

Nooit meer schilderen
Kunststof deuren zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk. U kunt de deuren mooi houden door af en toe de deuren schoon te maken met een zachte spons en een zacht reinigingsmiddel. Kunststof deuren kunnen niet verrotten, ze zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Ook zijn de deuren vochtafstotend wat schimmel voorkomt. Wat betreft onderhoud heeft u dus weinig omkijken naar de kunststof deuren Dreumel.

Houd inbrekers buiten
Uw huis is de plek waar u zich veilig wilt voelen. Ook als u niet thuis bent, wilt u zeker weten dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning te beschermen tegen inbraak. Daarom zijn onze kunststof deuren voorzien van een stalen profiel, inbraakwerende scharnieren en inbraakwerend beslag. Onze deuren voldoen dan ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U kiest bewust voor een veilig huis! 

Een lagere energierekening
Het profiel van de kunststof deuren van Dreumel bevat verschillende kamers die opgevuld zijn met isolatiemateriaal. Groot voordeel van deze optimale isolatie is een lager energieverbruik en dus een besparing op uw energiekosten. Bovendien geniet u van een verrassende toename van uw wooncomfort. Niet alleen kunt u de verwarming rustig een graadje lager zetten, u heeft ook optimale bescherming tegen tocht.

Stel zelf uw eigen kunststof deur samen
Deuren zijn sterk vormgevende elementen, die u bij Dreumel naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Zo kunt u kiezen uit talloze kleuren, diverse structuren en verschillende soorten beglazing. U kunt er zelfs voor kiezen om de kleur en structuur van de binnenzijde te laten verschillen met de buitenzijde van de deur. Ook biedt Dreumel ruime keuze in deurkrukken, siergrepen, deurbellen, kierstandhouders, brievenbussen, huisnummers en sloten. Wist u dat u ook kan kiezen voor kunststof deuren met een houtlook? Hierdoor zijn de kunststof deuren nauwelijks te onderscheiden van houten deuren.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om een kunststof voor- en/of achterdeur te laten plaatsen door Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Van showroombezoek tot nieuwe kunststof deuren en kozijnen

De montage van kunststof deuren en kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze voor kunststof deuren maakt, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen wat het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie.

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe kunststof deur
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de kunststof deur(en). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start de demontage van de oude deur(en), direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

De voordelen van kunststof deuren en kozijnen


Daarom kiest u voor kunststof deuren van Dreumel:

 

• Veilig

De kunststof deuren van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Kunststof deuren isoleren perfect. In combinatie met HR++ glas zorgen ze voor een zeer hoog comfort en voor een besparing op uw stookkosten. Bovendien heeft u geen last meer van tocht en wordt omgevingsgeluid veel beter geweerd.

• Onderhoudsvriendelijk

Kunststof deuren nen deuren met kunststof kozijnen hoeft u nooit te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Duurzaam

Kunststof deuren hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.

• Budgetvriendelijk

Kunststof deuren en kozijnen zijn aanzienlijk goedkoper dan houten deuren.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.


De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • VKG Keurmerk, KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste kozijnen uit in ons fotoarchief

Foto's van kozijnen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Kunststof Kozijnen Special editie
van onze online magazines.