Kozijnen in kunststof, hout en aluminium


Bij Dreumel bent u aan het juiste adres


Kozijnen vormen het aanzien van uw huis. Het Nederlandse Kozijn is een begrip aangezien, anders dan in de ons omringende landen, de kozijnen van Nederlandse huizen relatief groot zijn.

Van een landelijke, rustieke sfeer en uitstraling, met traditionele glasroedes en houten luiken tot hypermodern en minimalistisch in superslank aluminium profiel. Dreumel is het juiste adres voor elke gewenste toepassing.
Wilt u aluminium kozijnen die vooral bij staalrenovatie zorgen voor het volledige behoud van de oorspronkelijke slanke detaillering? Heeft u liever kunststof kozijnen, leverbaar in meer dan 150 leverbare kleuren en indien gewenst met houtnerffolie, waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echt schilderwerk? Of kiest u voor authentieke hardhouten kozijnen die vooral bij klassieke en monumentale panden zorgen voor een perfecte uitstraling, en die gemaakt kunnen worden in alle mogelijke detailleringen?
Wat voor kozijnen u ook zoekt, vrijwel alles is mogelijk, en het meeste daarvan is ook nog eens te zien in onze unieke showroom.

Kozijnen van Dreumel worden altijd op maat gemaakt, in kunststof, hout of aluminium. In alle vormen uitvoeringen en kleuren, maar altijd passend bij uw woning.

 

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren