Loop eens een rondje door onze unieke showroom


In onze unieke showroom van 600m2 treft u echte innovaties van Dreumel aan. U beleeft daar nieuwe kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, vouwwanden en tuinkamers alsof ze in uw eigen woning geplaatst zijn!

Om u vooraf alvast een indruk te geven kunt u hierboven zelf een 'virtuele rondwandeling' maken, waarmee u in korte tijd een goed overzicht krijgt van alles dat u kunt verwachten.
Maar natuurlijk nodigen wij u heel graag uit voor een persoonlijk bezoek, om in levenden lijve te ervaren wat we bedoelen!

In een groot aantal aansprekende en zeer realistische praktijksituaties kunt u allerlei toepassingen zien in zowel kunststof als hout en aluminium. Kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, vouwwanden en tuinkamers, en alles in verschillende uitvoeringen, kleuren en materialen.
U kunt geheel vrijblijvend eens rustig rondlopen en inspiratie opdoen, en zodra u dat wenst staan onze adviseurs voor u klaar met vakkundig advies. U kunt ook een afspraak maken, dan bent u er zeker van dat wij ruimschoots de tijd kunnen nemen om u alles te laten zien, en al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden.