Dakkapellen

vervangen loont de moeite

Perfecte isolatie, geen tocht en nauwelijks onderhoud


Het vervangen van dakkapellen levert alleen maar voordelen op. En helemaal als u er voor kiest om Dreumel uw dakkapellen te laten vervangen. U bent dan verzekerd van een perfecte isolatie, u heeft gegarandeerd geen last meer van tocht en de onderhouds frequentie neemt sterk af, zeker als u kiest voor onderhoudsarme kunststof of aluminium kozijnen.

De dakkapellen van Dreumel zijn duurzaam, leveraar in vele stijlen en kleuren en te plaatsen op vrijwel elk dak. Dreumel levert uitsluitend dakkapellen van het merk Topkapel, in eigen fabriek gebouwd van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen.

Loop eens een rondje door onze speciale dakkapel showroom waar u meerdere modellen kunt bekijken. Ideaal om inspiratie op te doen. U kunt alle dakkepllen zowel van binnen als van buiten bekijken. En natuurlijk vertellen onze adviseurs u graag meer over de unieke constructie, en de wijze waarop daarin ruimte is gecreërd voor maximale isolatie.

 

Belangrijke punten bij het vervangen van uw dakkapel


Bij het vervangen van dakkapellen wacht u een aantal belangrijke beslissingen. Wij helpen u graag op weg met 5 belangrijke punten waar u over na kunt denken bij het vervangen van uw dakkapellen. 

De isolatiewaarde van dakkapellen

Vanaf de tekentafel is bij de dakkapellen van Dreumel rekening gehouden met optimale ruimte voor isolatie. Hierdoor kunnen zowel het dak als de zijwangen voorzien worden van een maximale hoveelheid isolatiemateriaal. En natuurlijk zijn de kozijnen zeer goed isolerend, ongeacht of u kiest voor kunststof, alumiunium of hout. Vaak beschikken de Dreumel dakkapellen dan ook over een hogere islatiewaarde als het dakvlak waarin ze worden geplaatst.
Hoewel het natuurlijk afhangt van uw specifieke situatie durven wij met een gerust hart te stellen dat het vervangen van uw dakkepel door een Dreumel exemplaar u een lagere energierekening oplevert... 

Het materiaal van de dakkapel

Alle dakkapellen die Dreumel plaatst worden op maat gemaakt op een houten casco. Dit zorgt voor een zeer duurzame en kwalitatief hoogwaardige basisconstructie, goed voor een zeer lange levensduur. Voor de kozijnen kunt u kiezen uit kunststof, aluminium of hout.

Vergunningsvrij of met vergunning bouwen

Van te voren is het belangrijk dat u checkt of u vergunningsvrij uw dakkapel kunt laten vervangen, zeker als u van plan bent om een iets grotere afmeitng te kiezen. Het feit dat het om vervanging gaat beteken niet altijd automatisch dat het is toegestaan...

Type dakrand

De dakkapellen die door Dreumel worden vervangen kunnen worden uitgevoerd met drie typen dakrand; standaard, schuin en smal. De juiste keuze is een kwestie van smaak. De standaard dakrand biedt ruimte aan screens of rolluiken en heeft een robuuste uitstraling. De schuine rand combineert ruimte voor screens met maximale daglichttoetreding. De smalle dakrand maakt een slanke en ranke dakkkapel mogelijk.

Eventuele extra’s

Voor de afwerking en uitvoering aan de binnen- en buitenkant, kunt u kiezen uit verschillende extra opties. Misschien vindt u het handig om ingebouwde verlichting te laten plaatsen, zonwering, plafondventilatie, warmtecollectoren of zonnepanelen. Bij Dreumel is dit allemaal mogelijk, zodat de dakkapel die uw oude gaat vervangen volledig naar uw smaak is.

 

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw oude dakkapel te laten vervangen door een nieuwe dakkapel van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van dakkapellen


Daarom kiest u bij het vervangen van uw dakkapel(len) voor Dreumel:

• Meer ruimte in één dag

Met een dakkapel maakt u van uw donkere zolder een volwaardige en lichte leefruimte. Bovendien wordt een dakkapel van Dreumel in één dag geplaatst of vervangen, zodat u niet dagen of weken in de rommel zit.

• Veilig

De aluminium kozijnen in dakkapellen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Elke Dreumel dakkapel wordt uitgevoerd met hoogwaardige isolatie, vaak beter dan die van het dak er omheen. Hierdoor bent u verzekerd van maximaal comfort, en bovendien bespaart u stookkosten. Ook de aluminium kozijnen zijn voorzien van perfecte isolatie; u zult absoluut geen last hebben van tocht.

• Onderhoudsvriendelijk

De aluminium kozijnen in een Dreumel dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Meerwaarde voor uw woning

Meer ruimte of een extra kamer zorgt voor een waardestijging uw woning. Meestel met een bedrag dat hoger is dan de investering zelf.

• Duurzaam

Dreumel dakkapellen én de aluminium kozijnen worden vervaardigd van zeer duurzame materialen en hebben een bijzonder lange levensduur.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing in één dag. 

Van showroombezoek tot nieuwe dakkapellen

Het vervangen van dakkapellen met kunststof of aluminium kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een of meer dakkapellen laat vervangen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe dakkapellen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de dakkapel(len). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start indien van toepassing, de demontage van de oude dakkapellen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste dakkapellen uit in ons fotoarchief

Foto's van dakkapellen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Dakkapellen Special editie
van onze online magazines.