Topkapel


Dreumel levert uitsluitend dakkapellen van het merk Topkapel. Gebouwd van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen in de speciaal voor dit doel door Dreumel opgerichte fabriek.

De naam Topkapel zegt eigenlijk genoeg...
Topkapel, fabrikant van op maat gemaakt dakkapellen, is het antwoord op de vraag naar geprefabriceerde dakkapellen van absolute topkwaliteit.
In een overzichtelijk, stapsgewijs proces wordt elke Topkapel vanaf ‘de grond’ opgebouwd. Niet alleen bevordert dit de kwaliteitsborging en efficiency, het maakt ook verregaand maatwerk mogelijk. Met specifieke wensen van elke opdrachtgever kan vanaf het begin rekening worden gehouden.

"The devil is in the details'
De uitgekiende constructie van een Topkapel toont de jarenlange ervaring van de mensen die ‘m ontwikkeld hebben. Aan elk detail is gedacht. Zo is rekening gehouden met uiteenlopende wensen op het gebied van verlichting, airco/verwarming, screens of rolluiken. De geïntegreerde bevestigingspunten voor de takelogen kunnen ook gebruikt worden voor de montage van zonnepanelen.

Het Bouwbesluit
Door de bouw volgens een in eigen beheer ontwikkelde constructie en procedure en doordat consequent voor hoogwaardig materiaal wordt gekozen voldoet elke Topkapel aan de strenge eisen van het nieuwe Bouwbesluit.

Kijk eens op de Topkapel website
Daar vindt u alle een volledig overzicht van alle uitvoeringen, de specifieke details en de uitbreidingsmogelijkheden en opties waaruit gekozen kan worden. Ook vindt u er een kort filmpje waarin u ziet hoe een Topkapel tot stand komt.

Ga naar Topkapel.nl (in een nieuw venster)

 

Of blader eens door onze Topkapel folder
Daar vindt u alle een volledig overzicht van alle uitvoeringen, de specifieke details en de uitbreidingsmogelijkheden en opties waaruit gekozen kan worden. Ook vindt u er een kort filmpje waarin u ziet hoe een Topkapel tot stand komt.

Bekijk de folder Topkapel of vraag een exemplaar aan.


 

 

Wilt u werkelijk alles weten over elk acpect van de Topkapel constructie?
Bekijk dan het rapport van Adviesbureau Vierveijzer. Daarin staat tot in het kleinste details beschreven hoe goed de Topkapel door de bouwfysische beoordeling is gekomen.

Bekijk het certificaat dat is afgegeven door Bureau Vierveijzer.

 


Onze referenties Topkapel

Twee strakke, houten dakkapellen

Twee strakke houten dakkapellen op een nieuwbouwwoning in Den Haag. De woning van de familie Duijndam, gelegen in de Rietbuurt in Leidschenveen, Den Haag, beschikt inmiddels over twee extra kamers en...

Een klassieke dakkapel met aluminium kozijnen

De woning van de heer en mevrouw Tjalma is door Dreumel voorzien van twee dakkapellen, en tevens zijn enkele aluminium kozijnen geplaatst. Op ons verzoek deelt de heer Tjalma graag zijn ervaringen...

Lees alle referenties

Maak een afspraak wanneer u dat schikt
gegevens
  • Maak een keuze
  • Vul a.u.b. uw naam in
  • Vul a.u.b. uw telefoonnummer in
  • Vul a.u.b. uw mail adres in
Annuleren