Dakkapellen

van het merk Topkapel

What's in a name...

Dreumel levert uitsluitend dakkapellen van het merk Topkapel. De dakkapellen van Topkapel zijn gebouwd van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen in de speciaal voor dit doel door Dreumel opgerichte fabriek.

Topkapel is het antwoord op de toenemende vraag naar geprefabriceerde dakkapellen van hoge kwaliteit en met maximale isolatie. Bewust kiest Topkapel voor prefabricage (prefab) in plaats van het ter plekke opbouwen van een dakkapel. De voordelen van prefab zijn legio. Niet gehinderd door weersomstandigheden kan elke dakkapel met volle aandacht worden gebouwd. Er is alle gelegenheid voor kwaliteitscontrole en detailafwerking. En omdat vrijwel alle werkzaamheden op de begane grond plaatsvinden worden de risico's die werken bovenop een dak met zich meebrengen tot een minimum beperkt.

Een speciaal voor dit doel ingerichte werkplaats

In een overzichtelijk, stapsgewijs proces wordt elke dakkapel vanaf 'de grond' opgebouwd. Niet alleen bevordert dit de kwaliteitsborging en efficiency, het maakt ook verregaand maatwerk mogelijk. Met specifieke wensen van een opdrachtgever kan vanaf het begin rekening worden gehouden.

Een Topkapel voldoet aan de hoogste eisen van het bouwbesluit

Elke Topkapel wordt gebouwd volgens een in eigen beheer ontwikkelde constructie en procedure. Doordat consequent voor hoogwaardig materiaal wordt gekozen voldoet elke Topkapel aan de strenge eisen van het nieuwe Bouwbesluit.

In eigen beheer ontwikkelde specificaties

De uitgekiende constructie van een Topkapel toont de jarenlange ervaring van de mensen die 'm ontwikkeld hebben. Aan elk detail is gedacht. Zo is rekening gehouden met uiteenlopende wensen op het gebied van verlichting, airco/verwarming, screens of rolluiken. De geïntegreerde bevestigingspunten voor de takelogen kunnen ook gebruikt worden voor de montage van zonnepanelen. Het is bijna jammer dat veel details niet meer te zien zijn als de Topkapel eenmaal is geplaatst.

Alles over Topkapel
in ons online magazine

In de Dakkapellen Special editie van ons online magazine vindt alles over topkapel, samenm met heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden.

Bekijk de Dakkapellen Special.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw dakkapel te laten vervangen door een Topkapel van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

Van showroombezoek tot nieuwe dakkapellen van Topkapel

Het plaatsen van Topkapel dakkapellen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een keuze maakt voor een dakkapel van het merkTopkapel, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
 

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe dakkapellen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de dakkapel(len). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start indien van toepassing, de demontage van de oude dakkapellen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe. 
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

De voordelen van Topkapel dakkapellen


Daarom kiest u voor dakkapellen van het merk Topkapel van Dreumel:

• Meer ruimte in één dag

Met een dakkapel maakt u van uw donkere zolder een volwaardige en lichte leefruimte. Bovendien wordt een dakkapel van Dreumel in één dag geplaatst of vervangen, zodat u niet dagen of weken in de rommel zit.

• Veilig

De dakkapellen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Elke Dreumel dakkapel wordt uitgevoerd met hoogwaardige isolatie, vaak beter dan die van het dak er omheen. Hierdoor bent u verzekerd van maximaal comfort, en bovendien bespaart u stookkosten.

• Onderhoudsvriendelijk

De kunststof of aluminium kozijnen in een Dreumel dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Meerwaarde voor uw woning

Meer ruimte of een extra kamer zorgt voor een waardestijging uw woning. Meestal met een bedrag dat hoger is dan de investering zelf.

• Duurzaam

Dreumel dakkapellen worden vervaardigd van zeer duurzame materialen en hebben een bijzonder lange levensduur.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing in één dag. 

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste dakkapellen uit in ons fotoarchief

Foto's van dakkapellen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Dakkapellen Special editie
van onze online magazines.