Dakkapellen

voor elk prijskaartje

Wat kosten dakkapellen?


Elke dakkapel van Dreumel is 100% maatwerk. Hierdoor is in pricipe elke afmeting en gewenste uitvoering mogelijk. Uw keuze bepaalt dus uiteindelijk de totale kostprijs van uuw dakkapel.
Bovendien zijn er verschillende opties mogelijk.

Zo hangt de prijs onder andere af van:

 • De afmetingen van de dakkapel
  Het spreekt voor zich dat een relatief smalle dakkapel een lagere prijs heeft dan een hoge en brede dakkapel over de volle breedte van uw woning.
 • Kunststof of aluminium kozijnen
  Elk materiaal heeft zijn eigen prijsopbouw
 • De uitvoering
  Het type dakrand, de buiten- en binnenafwerking, het aantal ramen en delen met vast glas, elke mogelijke uitvoering heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, (on)mogelijkheden en prijspeil
 • De kleur(en)
  Van spierwit tot diepzwart en van spiegel glad tot niet van echt hout te onderscheiden houtnerf folies.
  Ook is het mogelijk om binnen een andere kleur en structuur te kiezen dan buiten.
 • Het type glas
  Standaard uitvoering is HR++ glas, maar ook gehard glas, figuurglas, zonwerend glas, glas-in-lood en tal van andere soorten zijn mogelijk, en elk heeft z'n invloed op de prijs.
 • De accessoires
  Ventilatieroosters, screens, rolluiken, zonwering, ingebouwde verwarming en/of koeling, Keralit boeidelen, etc. Ook hier geldt dat elke optie invloed heeft op de prijs van uw dakkapel.
 • Hang- en sluitwerk
  Het hang- en sluitwerk is altijd voorzien van SKG en Politiekeurmerk. U kunt uit een enorme collectie handgrepen, raamhendels en overige accessoires kiezen, in o.a. staal, aluminium, rvs en andere uitvoeringen.
 • Plaatsingslocatie
  Elke Dreumel dakkpel wordt in één dag geplaatst met een kraan. De prijs van het plaatsen hangt mede af van de locatie van het dak waarin de dakkapel komt (eerste verdieping, tweede, of hoger), én bereikbaarheid ter plekke (een kleinere kraan dichtbij of een grotere wat verder weg).

Wij rekenen graag alles voor u uit

Vanzelfsprekend hangt de prijs uiteindelijk grotendeels af van uw specifieke wensen. Bent u benieuwd naar de exacte prijs? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een deskundig advies op maat. Op basis van uw specifieke situatie en wensen, maken wij voor u een vrijblijvende offerte.
Welk keuzes u ook maakt, u investeert in elk geval in dakkapellen van topkwaliteit met een lange levensduur!

Loop eens een rondje door onze unieke showroom

Wilt u ons ruime aanbod aan dakkapellen en de bijbehorende accessoires eens van dichtbij bewonderen? In onze unieke showroom van ruim 600m2 vindt u diverse dakkapellen alsof ze in uw eigen woning geplaatst zijn. U kunt verschillende dakkapellen bekijken als of u in uw eigen dakgoot staat...
En natuurlijk kunt u ervaren welke ruimte u wint door te kiezen voor een van de Dreumel dakkapellen.

U kunt rustig en geheel vrijblijvend eens rondlopen en inspiratie opdoen. Zodra u dat wenst staan onze adviseurs voor u klaar met vakkundig advies. U bent altijd van harte welkom, maar u kunt ook een afspraak maken, dan bent u er zeker van dat wij ruimschoots de tijd kunnen nemen om u alles te laten zien, en al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

 • Al 30 jaar een begrip
 • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
 • Gefabriceerd in eigen fabriek
 • Altijd 10 jaar garantie
 • Altijd volledig maatwerk
 • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
 • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
 • Altijd absolute topkwaliteit
 • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste dakkapellen uit in ons fotoarchief

Foto's van dakkapellen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Dakkapellen Special editie
van onze online magazines.