Dakkapellen

plaatsen in één dag

Voor vakwerk moet je bij een specialist zijn...


Dreumel dakkapellen worden bijna altijd in één dag geplaatst. Ongeacht de afmetingen of de keuze voor kunststof, aluminium of houten kozijnen. De professioenel, en speciaal daarvoor opgeliede monteurs van Dreumel plaatsen of vervangen in één dag uw dakkapel.
Wat 's morgens nog een donkere rommelzonder was, is in de loop van de middag omgetoverd tot een ruime en lichte werk-, hobby of kinderkamer.

Wilt u meer weten of het het plaatsen van dakkapellen in z'n werk gaat? In het timelapse filmpje 'Anderhalf uur in 16 seconden' ziet u een sterk versnelde versie van het plaatsen van een dakkapel van maar liefst 11 meter breed...

 

Licht, ruimte en uitzicht in één dag


Heeft u een donkere zolder waar u een fijne leefruimte van wilt maken? Dan is een dakkapel een goede oplossing.
De dakkapellen van Dreumel zijn duurzaam, toepasbaar in vele mogelijke stijlen en kleuren en te plaatsen op vrijwel elk dak. Dreumel levert uitsluitend dakkapellen van het merk Topkapel, in eigen fabriek gebouwd van hoogwaardige materialen door gespecialiseerde vakmensen.

Loop eens een rondje door onze speciale dakkapel showroom waar u meerdere modellen kunt bekijken. Ideaal om inspiratie op te doen. U kunt alle dakkepllen zowel van binnen als van buiten bekijken. En natuurlijk vertellen onze adviseurs u graag meer over de unieke constructie, en de wijze waarop daarin ruimte is gecreërd voor maximale isolatie.

Wat zeggen anderen...

Overweegt u om uw dakkapel te laten vervangen door een dakkapel met kunststof of aluminium kozijnen van Dreumel? Dan bent u zeker niet de eerste. In het 30-jarige bestaan van Dreumel gingen velen u voor. Hieronder laten we een paar opdrachtgevers aan het woord.

De voordelen van dakkapellen


Daarom kiest u voor het plaatsen van dakkapellen van Dreumel:

• Meer ruimte in één dag

Met een dakkapel maakt u van uw donkere zolder een volwaardige en lichte leefruimte. Bovendien wordt een dakkapel van Dreumel in één dag geplaatst of vervangen, zodat u niet dagen of weken in de rommel zit.

• Veilig

De kunststof of aluminium kozijnen in dakkapellen van Dreumel zijn inbraakwerend en hebben het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

• Uitstekende isolatie

Elke dakkapel die Dreumel plaatst wordt uitgevoerd met hoogwaardige isolatie, vaak beter dan die van het dak er omheen. Hierdoor bent u verzekerd van maximaal comfort, en bovendien bespaart u stookkosten. Ook de kozijnen zijn voorzien van perfecte isolatie; u zult absoluut geen last hebben van tocht.

• Onderhoudsvriendelijk

De kunststof of aluminium kozijnen in een Dreumel dakkapel hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken is voldoende.

• Meerwaarde voor uw woning

Meer ruimte of een extra kamer zorgt voor een waardestijging uw woning. Meestal met een bedrag dat hoger is dan de investering zelf.

• Duurzaam

Dreumel dakkapellen én de aluminium kozijnen worden vervaardigd van zeer duurzame materialen en hebben een bijzonder lange levensduur.

• Perfect geplaatst

De eigen monteurs van Dreumel zorgen voor een professionele en vakkundige plaatsing in één dag. 

Dakkapellen plaatsen in ons online magazine

In de Dakkapellen Special editie van ons online magazine vindt u heel veel informatie en inspirerende praktijkvoorbeelden, samen met een kort filmpje over het plaatsen van een dakkapel.

Bekijk de Dakkapellen Special.

Van showroombezoek tot nieuwe dakkapellen

Het plaatsen van dakkapellen met kunststof of aluminium kozijnen is een klus voor de expert. Dreumel is zo'n expert. U kunt ervan op aan dat wij vanaf uw eerste bezoek aan onze showroom tot en met de plaatsing en de uiteindelijke oplevering met u meedenken en adviseren.

Bezoek de showroom
Voordat u een of meer dakkapellen met kunststof of aluminium kozijnen laat plaatsen, raden wij u aan om de showroom van Dreumel te bezoeken. Aan de hand van nagebouwde praktijksituaties kunt u bepalen welk soort kozijn het beste bij u past. Hier kunt u zich ook laten voorlichten door onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak een afspraak bij u thuis
Maak altijd een afspraak met een van onze adviseurs bij u thuis. Zo kan de adviseur u het beste een vakkundig advies op maat geven op basis van uw wensen en specifieke situatie. 

Vraag een offerte aan
Uiteraard wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en hoe deze zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledig gespecificeerde offerte en nemen wij graag de tijd om deze met u door te spreken.

Meten is weten
Na uw opdracht maakt Dreumel een 'inmeet-afspraak' bij u thuis en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan.

Plaatsing nieuwe dakkapellen
Op de met u afgesproken dag starten wij met de plaatsing van de dakkapel(len). Vooraf worden, indien nodig, meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens start indien van toepassing, de demontage van de oude dakkapellen, direct gevolgd door de montage van de nieuwe.
Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina over onze werkwijze.

Het eindresultaat
Als het project is afgerond, volgt altijd een opleveringsinspectie. Mocht er onverhoopt een detail aan de aandacht zijn ontsnapt, dan wordt dit zo snel mogelijk alsnog in orde gemaakt. Nadat u uw akkoord hebt gegeven op de volledige oplevering ontvangt u het speciale Dreumel garantiebewijs en indien van toepassing het VKG garantiecertificaat.

Kies bewust, kies voor Dreumel

 

Sinds 1988 is Dreumel hét bedrijf op het gebied van kozijnen, schuifpuien, dakkapellen en vouwwanden in kunststof, hout en aluminium. Jaarlijks bezoeken vele honderden bezoekers onze unieke showroom en ervaren zij het vakkundige advies. Richard van Dreumel kiest consequent voor kwaliteit boven volume. En dat heeft zich in de afgelopen jaren vertaald in een organische en gestage groei. De bijzonder uitgebreide showroom, waarin altijd het nieuwste van het nieuwste te zien is, heeft daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

De uitstekende service, de professionele montage door eigen monteurs, de uitgebreide garantie én de topkwaliteit van de geleverde producten zorgen voor een steeds groter wordende groep van zeer tevreden klanten. Niet voor niets is Dreumel in 30 jaar uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare naam in Zuid-Holland.

  • Al 30 jaar een begrip
  • Betrouwbaar, hoge service standaard, deskundige advisering
  • Gefabriceerd in eigen fabriek
  • Altijd 10 jaar garantie
  • Altijd volledig maatwerk
  • Spectaculaire showroom, keuze uit talloze kleuren, materialen, glassoorten en vormen
  • Uiterst deskundige montage door eigen medewerkers
  • Altijd absolute topkwaliteit
  • KOMO Keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen

Zoek de mooiste dakkapellen uit in ons fotoarchief

Foto's van dakkapellen

of lees de ervaringen van onze opdrachtgevers
in de Dakkapellen Special editie
van onze online magazines.