Hoe kies je de juiste dakkapel?

Met de onderstaande tips en suggesties van Dreumel

Een nieuwe dakkapel is een investering voor de lange termijn. De aanschaf doet u waarschijnlijk maar eens in uw leven en dan is de juiste beslissing van groot belang. Er is een breed aanbod en Dreumel helpt u graag om uw keuze gemakkelijker te maken. Daarom hebben we hieronder onze ‘tips en suggesties’ voor u op een rijtje gezet.

Waar gaat uw voorkeur naar uit?
Naast het formaat en de plaats van uw dakkapel, is er ruime keuze in uitvoering en afwerking. Wilt u onderhoudsvrije kunststof kozijnen, valt u meer voor de uitstraling van echt hout, of wilt u aluminium kozijnen in uw dakkapel? Er zijn veel technische en creatieve mogelijkheden om uw dakkapel geheel naar uw wens samen te stellen. Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis met een adviseur van Dreumel voor een vakkundig advies op maat.

Kent u de hellingshoek van uw dak?
Wellicht bent u bekend met het feit dat de hellingshoek van uw dak van grote invloed is op de prijs van uw dakkapel. In Nederland is een hoek van 45° veel gebruikt. Kent u de hellingshoek van uw dak niet? Maak een afspraak met een adviseur van Dreumel, die stelt hem graag en nauwkeurig voor u vast. 

Onze site helpt u op weg
Uw bezoek aan deze website van Dreumel is een goede eerste stap om u te oriënteren. U vindt hier verschillende voorbeelden en mogelijkheden die een Topkapel van Dreumel u biedt. Ontdek de ervaringen van onze klanten en bekijk wat Dreumel ook voor uw woning kan betekenen.

Maak eens een wandeling door uw wijk
Een wandeling door uw wijk kan u goede ideeën opleveren. Grote kans, bijvoorbeeld, dat u bij uw buren of verderop in de wijk nieuwe kozijnen of een tuinkamer ziet waarvan u denkt; ´dat is ook echt iets voor ons´. Misschien denkt u, naast de aanschaf van uw dakkapel, al jaren aan een schuifpui of een vouwwand. Of vertelt een van uw buren u over het comfort van balkonbeglazing. Op deze website en in onze showroom vindt u tal van inspirerende voorbeelden, surf dus gerust eens rond op onze site.

U bent van harte welkom in onze showroom
Een bezoek aan onze showroom biedt u alle informatie om de juiste keus te kunnen maken. Het is een feest om daar de aansprekende nagebouwde praktijksituaties van dichtbij te ervaren. Geniet op uw gemak van de kleurmogelijkheden, het materiaal, de uitvoeringen en de detaillering. Onze adviseurs zijn vanzelfsprekend aanwezig om u onder het genot van een vers kopje koffie alle gewenste toelichting te geven. Onze showroom is zes dagen per week geopend.

Een afspraak bij u thuis is zo gemaakt
Via deze website, en in onze showroom kunt u een afspraak maken voor bij u thuis. Onze adviseur komt dan geheel vrijblijvend bij u langs en bespreekt met u uw wensen en eisen, en geeft u een vakkundig advies op maat.

De prijsopgaaf? Dat doen we snel, schriftelijk en secuur!
Natuurlijk wilt u vooraf weten wat de kosten zijn, en hoe die zijn opgebouwd. Bij Dreumel krijgt u altijd een volledige gespecificeerde prijsopgaaf, waarin alles tot in detail is beschreven en uitgetekend. En natuurlijk nemen we graag de tijd om de kosten stap voor stap met u door te spreken.

Informeer naar de garantie
Van een nieuwe dakkapel verlangt u een lange levensduur. Dreumel verstrekt altijd een schriftelijk garantiebewijs.
Kunststof kozijnen worden geleverd met het VKG-keurmerk en houten kozijnen zijn voorzien van het Garantiefonds Timmerwerk. Bovendien levert Dreumel met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en waar van toepassing met KOMO-keur.

Klopt het allemaal?!
Ons credo: geef alleen opdracht als de offerte volledig klopt en u overtuigd bent van de garantie(s). Dreumel bevestigt uw opdracht altijd schriftelijk, samen met de gemaakte afspraken rond levertijd en montage. Bovendien hanteert Dreumel duidelijke en overzichtelijke leveringsvoorwaarden. Zo weet u altijd precies waar u opdracht voor heeft gegeven.

Meten is weten
Heeft u de opdracht gegeven, dan wordt door ons alles nogmaals zorgvuldig gecheckt en nagemeten en worden de werkzaamheden in detail met u doorgenomen. U en wij weten daarna met 100% zekerheid dat alles precies zo wordt besteld én uitgevoerd als de bedoeling is. Want in deze fase zit niemand te wachten op verrassingen.

Aan de slag
Op de geplande dag wordt gestart met de voorbereidingen; waar nodig worden meubels en vloerbedekking afgedekt. Vervolgens starten de werkzaamheden met het open zagen van het dakvlak of demontage van de oude dakkapel. Goed om te weten: iedere Dreumel dakkapel staat aan het eind van de werkdag op uw woning en is wind- en waterdicht afgewerkt. De hiervoor gehanteerde methode staat ook op een aparte pagina uitgebreider is beschreven. Eventuele binnenafwerking of andere werkzaamheden worden dezelfde dag of de daarop volgende dagen uitgevoerd, afhankelijk van uw specifieke situatie.

Oplevering en garantie
Als de werkzaamheden zijn afgerond vindt een nauwkeurige opleveringsinspectie plaats. Samen met u worden alle afgesproken werkzaamheden nagelopen. Eventuele onvolkomenheden worden aangetekend en meteen of op een later moment verholpen. Nadat alles volledig in overeenstemming is met de opdracht wordt de opleveringslijst ondertekend. Vervolgens ontvangt u het Dreumel garantiecertificaat, dat u verzekert van jarenlang plezier en gebruiksgemak van uw dakkapel.

Service en onderhoud
De eigen service en onderhoudsdienst van Dreumel staat voor u klaar als er zich toch nog een probleem voordoet. Voor veel voorkomende vragen kunt u terecht op een aparte pagina op deze site, en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over service of onderhoud. Want ook jaren na plaatsing kan iedere klant van Dreumel rekenen op een vakkundig advies en uitstekende service.